Giriş Kayıt
Roger Hanin

Roger Hanin (89)


Oyuncu, Senarist

Roger Levy, 20 Ekim 1925 Algiers, Alger, Fransa [bugünkü Algeria] doğumlu oyuncu, senarist.

The Revengers (1972), La marcia su Roma (1962), Serseri Aşıklar (1960), Büyük Silâh (1973) gibi yapımlarla biliniyor.

Roger Hanin, 11 Şubat 2015 tarihinde (89 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Roger Levy
Doğum Tarihi: 20 Ekim 1925
Ölüm Tarihi: 11 Şubat 2015
Doğum Yeri: Algiers, Alger, Fransa [bugünkü Algeria]
Diğer Bir İsmi: Antoine Flachot | Le nouveau Gorille
Burcu: Terazi
Boyu: 1.86 m
7.0 (1 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2000 Oyuncu 5.3 78
2000 Dram Oyuncu 5.6 75
2000 Komedi Oyuncu 5.3 83
1993 68 Dram Oyuncu 6.5 104
1983 58 Komedi Oyuncu 5.4 232
1983 58 Komedi Oyuncu 6.0 280
1982 57 Komedi Oyuncu 4.8 102
1982 57 Dram Oyuncu 7.3 1,062
1979 54 Dram Oyuncu 5.4 295
1978 53 Suç Oyuncu 6.3 554
1978 53 Komedi Oyuncu 5.7 196

Büyük Silâh
1973 48 Aksiyon Oyuncu 6.7 2,374
1972 47 Western Oyuncu 6.0 1,377
1971 46 Suç Oyuncu 5.4 83
1970 45 Korku Oyuncu 5.6 110
1970 45 Oyuncu 7.2 369
1968 43 Suç Oyuncu 5.9 712

Yosmalar Avcısı
1966 41 Aksiyon Oyuncu 5.8 48

Fu Machu'nun Gelinleri
1966 41 Aksiyon Oyuncu 5.4 1,389
1965 40 Aksiyon Oyuncu 5.3 414
1965 40 Macera Oyuncu
Senarist
4.4 209
1965 40 Aksiyon Oyuncu 5.7 91
1964 39 Gerilim Oyuncu
Senarist
4.9 252
1963 38 Dram Oyuncu 5.6 178
1962 37 Komedi Oyuncu 7.3 733
1961 36 Aksiyon Oyuncu 6.1 441
1961 36 Komedi Oyuncu 5.3 73

Rocco ve Kardeşleri
1960 35 Suç Oyuncu 8.2 21,172
1960 35 Müzikal Oyuncu 5.1 20

Serseri Aşıklar
1960 35 Suç Oyuncu 7.7 87,869
1959 34 Oyuncu 5.3 17
1958 33 Suç Oyuncu 6.0 93
1958 33 Suç Oyuncu 6.6 745
1958 33 Komedi Oyuncu 5.7 359
1958 33 Romantik Oyuncu 6.6 178
1958 33 Dram Oyuncu 6.4 421
1957 32 Dram Oyuncu 7.5 921
1955 30 Suç Oyuncu 4.8 119
1955 30 Dram Oyuncu 6.5 206
1955 30 Suç Oyuncu 6.3 571
1954 29 Dram Oyuncu 5.9 88
1953 28 Suç Oyuncu 5.9 331
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024