Giriş Kayıt
Nick Hamm

Nick Hamm


Yönetmen, Yapımcı

Nick Hamm, Belfast, Kuzey İrlanda, Birleşik Krallık doğumlu yönetmen, yapımcı.

Delik (2001), Tanrıdan Gelen (2004), Killing Bono (2011), Martha - Meet Frank, Daniel and Laurence (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Belfast, Kuzey İrlanda, Birleşik Krallık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Biyografi Yönetmen 6.2 765
2016 Dram Yönetmen
Yapımcı
6.6 1,124
2013 Aksiyon Yönetmen
Yapımcı
6.9 2,309
2013 Dram Yapımcı
Yönetmen
5.9 180
2011 Komedi Yapımcı 1.9 1,025
2011 Komedi Yönetmen 6.4 5,809
2009 Komedi Yapımcı 6.7 181

Tanrıdan Gelen
2004 Dram Yönetmen 4.8 24,079

Delik
2001 Dram Yönetmen 6.2 42,432

Meleklerin Ayak Sesleri
1998 Dram Yönetmen 6.1 752
1998 Komedi Yönetmen 6.4 4,191
1993 Komedi Yönetmen 8.0 487
1993 Komedi Yönetmen 7.6 157
1993 Komedi Yönetmen 7.6 150
1984 Suç Yönetmen 6.5 2,526
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,073) The 100 (1,690) Fear the Walking Dead (1,326) Euphoria (1,304) La casa de papel (1,288) The Big Bang Theory (1,138) Chernobyl (1,117) Legion (1,047) Mindhunter (1,009) Big Little Lies (928)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019