Giriş Kayıt
Tanya Hamilton

Tanya Hamilton


Yönetmen, Yapımcı, Senarist, Kameraman

Tanya Hamilton, yönetmen, yapımcı, senarist, kameraman.

The Chi (2018), Night Catches Us (2010), Famous in Love (2017), Love Is_ (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Dram Yönetmen 8.6 238
2020 Dram Yönetmen
Senarist
Yapımcı
5.8 222
2019 Suç Yönetmen 8.1 21,248
2018 Dram Yönetmen 8.3 661
2018 Suç Yönetmen 7.7 20,131
2018 Dram Yönetmen 7.6 8,149
2018 Aksiyon Yönetmen 6.1 27,369
2017 Dram Yönetmen 6.7 6,568
2010 Dram Yapımcı
Yönetmen
Senarist
6.2 1,842

Gecenin Sesi
2006 Suç 5.9 16,055
1992 Biyografi Kameraman 6.6 1,926
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film