Giriş Kayıt
Tanya Hamilton

Tanya Hamilton


Yönetmen, Yapımcı, Senarist, Kameraman

Tanya Hamilton, yönetmen, yapımcı, senarist, kameraman.

The Chi (2018), Night Catches Us (2010), Famous in Love (2017), Love Is_ (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Dram Yönetmen 8.6 238
2020 Dram Yönetmen
Senarist
Yapımcı
5.8 222
2019 Suç Yönetmen 8.1 15,038
2018 Dram Yönetmen 8.2 609
2018 Suç Yönetmen 7.7 17,354
2018 Dram Yönetmen 7.5 6,630
2018 Aksiyon Yönetmen 6.1 25,935
2017 Dram Yönetmen 6.7 6,383
2010 Dram Yapımcı
Yönetmen
Senarist
6.2 1,731

Gecenin Sesi
2006 Suç 5.9 15,598
1992 Biyografi Kameraman 6.6 1,857
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023