Giriş Kayıt
Jean-François Halin

Jean-François Halin (62)


Senarist, Oyuncu

Jean-François Halin, 20 Kasım 1961 Le Mans, Fransa doğumlu senarist, oyuncu.

Ajan 117 Kahire'de (2006), OSS 117: Rio ne répond plus (2009), MILF (2018), OSS 117: Alerte rouge en Afrique noire (2021) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Kasım 1961
Doğum Yeri: Le Mans, Fransa
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 60 Aksiyon Senarist 5.8 5,906
2021 60 Komedi Senarist    
2018 57 Komedi Senarist 4.8 7,366
2015 Komedi Senarist 7.7 3,923
2015 54 Komedi Senarist 6.1 617
2009 48 Macera Senarist 6.8 16,592

Ajan 117 Kahire'de
2006 45 Aksiyon Oyuncu
Senarist
7.0 23,231

Kahkaha ve Ceza
2003 42 Komedi Oyuncu
Senarist
5.7 1,071
1999 38 Komedi Oyuncu
Senarist
5.3 916
1998 37 Komedi Senarist 5.4 1,084
1994 Talk-Show Oyuncu 4.8 89
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film