Giriş Kayıt
Fikret Hakan

Fikret Hakan (83)


Oyuncu, Yönetmen, Senarist, Yapımcı

Bumin Gaffar Çitanak, 23 Nisan 1934 Balikesir, Türkiye doğumlu oyuncu, yönetmen, senarist, yapımcı.

Birleşen Gönüller (2014), Battal Gazi Destanı (1971), Yılanların Öcü (1961), Köprü (1975) gibi yapımlarla biliniyor.

Fikret Hakan, 11 Temmuz 2017 tarihinde (83 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Bumin Gaffar Çitanak
Doğum Tarihi: 23 Nisan 1934
Ölüm Tarihi: 11 Temmuz 2017
Doğum Yeri: Balikesir, Türkiye
Burcu: Boğa
9.1 (14 Oy)
  • Currently 181.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 80 Dram Oyuncu 7.5 4,136
2014 80 Belgesel Oyuncu 7.6 9
2009 Dram Oyuncu 6.7 110
2009 75 Dram Oyuncu 2.1 144
2009 75 Dram Oyuncu 6.3 752
2009 Talk-Show Oyuncu 7.5 180
2006 Dram Oyuncu 6.8 747
2006 72 Dram Oyuncu 4.2 372
2005 71 Dram Oyuncu 6.2 3,173
2003 Macera Oyuncu 6.2 153
2001 Oyuncu 6.2 41
2001 Dram Oyuncu 5.1 26
2000 Dram Oyuncu 6.2 19
1999 Dram Oyuncu 3.8 101
1998 64 Oyuncu 6.5 49
1998 64 Belgesel Oyuncu 6.9 87
1995 61 Dram Oyuncu 6.8 158
1994 60 Romantik Oyuncu 7.1 99
1992 Oyuncu 4.8 34
1990 56 Dram Oyuncu 7.2 242
1990 56 Dram Oyuncu 5.1 23
1990 Dram Oyuncu    
1989 55 Dram Oyuncu    
1989 55 Aksiyon Oyuncu 5.7 25
1989 55 Dram Oyuncu    
1986 Dram Oyuncu 7.3 42
1986 52 Oyuncu 7.3 25
1986 52 Oyuncu    
1984 50 Dram Oyuncu 5.9 26
1984 50 Dram Oyuncu 6.2 24
1983 Dram Oyuncu 7.8 278
1983 49 Dram Oyuncu 4.1 208
1982 48 Oyuncu 7.3 395
1981 47 Dram Oyuncu 7.1 735
1981 47 Macera Oyuncu 5.6 166
1981 47 Dram Oyuncu 5.7 48
1980 46 Oyuncu 6.3 94
1979 45 Dram Oyuncu 6.4 155
1977 43 Macera Oyuncu 6.2 42
1976 42 Macera Oyuncu 5.3 114
1976 42 Dram Oyuncu 6.2 134
1976 42 Dram Yönetmen 6.0 28
1976 42 Dram Yönetmen
Senarist
Yapımcı
Oyuncu
6.8 57
1976 42 Dram Oyuncu 4.5 238
1975 41 Dram Oyuncu 7.0 589
1975 41 Oyuncu 2.8 12

Dört Hergele
1974 40 Suç Oyuncu 5.4 78
1974 40 Macera Oyuncu 6.3 83
1974 40 Oyuncu 5.1 16
1973 39 Dram Oyuncu 7.1 173
1972 38 Dram Oyuncu 6.0 135
1972 38 Macera Oyuncu 5.1 12
1972 38 Macera Oyuncu 5.3 16
1971 37 Aksiyon Oyuncu 6.4 1,819
1971 37 Romantik Oyuncu 5.4 43
1971 37 Macera Oyuncu 6.0 244
1971 37 Dram Oyuncu 5.7 47
1971 37 Dram Oyuncu 6.7 9
1971 37 Dram Oyuncu 5.3 100
1971 37 Dram Oyuncu 5.7 43
1971 37 Oyuncu 3.9 11
1971 37 Dram Oyuncu    
1971 37 Macera Oyuncu    

Paralı Askerler
1970 36 Komedi Oyuncu 5.7 1,657
1970 36 Dram Oyuncu 5.0 54
1970 36 Macera Oyuncu 5.6 31
1969 35 Macera Oyuncu 6.4 17
1969 35 Romantik Oyuncu    
1969 35 Dram Oyuncu    
1969 35 Gizem Oyuncu 5.0 257
1968 34 Dram Oyuncu 6.4 13
1968 34 Macera Oyuncu    
1968 34 Macera Oyuncu    
1968 34 Macera Oyuncu 3.6 8
1968 34 Macera Oyuncu 6.0 36
1968 34 Dram Oyuncu 6.0 15
1968 34 Dram Oyuncu    
1967 Macera Oyuncu    
1967 33 Komedi Oyuncu    
1967 33 Macera Oyuncu    
1967 33 Macera Oyuncu    
1967 33 Dram Oyuncu 5.4 8
1967 33 Dram Oyuncu    
1967 33 Macera Oyuncu 6.6 20
1967 33 Dram Oyuncu    
1966 32 Dram Oyuncu    
1966 32 Dram Oyuncu 5.8 7
1966 32 Macera Oyuncu    
1966 32 Dram Oyuncu 5.2 21
1966 32 Dram Oyuncu    
1966 32 Macera Oyuncu    
1966 32 Macera Oyuncu    
1966 32 Romantik Oyuncu 5.3 9
1966 32 Suç Oyuncu 5.9 28
1966 32 Dram Oyuncu    
1966 32 Dram Oyuncu 6.9 11
1966 32 Dram Oyuncu 5.6 15
1965 31 Dram Oyuncu 6.6 127
1965 31 Romantik Oyuncu 5.7 36
1965 31 Aksiyon Oyuncu 5.9 36
1965 31 Dram Oyuncu    
1965 31 Dram Oyuncu    
1965 31 Komedi Oyuncu 7.7 202
1965 31 Komedi Oyuncu    
1965 31 Komedi Oyuncu 5.2 26
1965 31 Komedi Oyuncu    
1965 31 Dram Oyuncu 6.0 30
1965 31 Macera Oyuncu    
1964 30 Komedi Oyuncu 5.2 15
1964 30 Dram Oyuncu 7.6 321
1964 30 Müzikal Oyuncu 7.0 205
1964 30 Dram Oyuncu    
1964 30 Dram Oyuncu 6.5 58
1964 30 Romantik Oyuncu    
1964 30 Komedi Oyuncu    
1964 30 Macera Oyuncu 5.3 11
1964 30 Dram Oyuncu    
1963 29 Komedi Oyuncu 5.5 58
1963 29 Romantik Oyuncu 5.3 30
1963 29 Dram Oyuncu    
1963 29 Romantik Oyuncu    
1963 29 Dram Oyuncu    
1963 29 Komedi Oyuncu    
1963 29 Romantik Oyuncu    
1963 29 Dram Oyuncu 7.1 64
1962 28 Romantik Oyuncu 5.8 43
1962 28 Romantik Oyuncu 6.2 8
1962 28 Macera Oyuncu    
1962 28 Romantik Oyuncu 5.3 9
1962 28 Romantik Oyuncu 7.1 68
1962 28 Romantik Oyuncu    
1962 28 Macera Oyuncu 6.0 18
1962 28 Romantik Oyuncu 6.2 28
1962 28 Komedi Oyuncu 4.8 30
1962 28 Komedi Oyuncu    
1962 28 Dram Oyuncu 6.0 26
1961 27 Romantik Oyuncu 5.9 34
1961 27 Dram Oyuncu 7.7 1,472
1961 27 Macera Oyuncu    

Silahlar Konuşuyor
1961 27 Macera Oyuncu 7.1 21
1959 25 Dram Oyuncu 6.7 15
1958 24 Dram Oyuncu 7.0 373
1958 24 Dram Oyuncu    
1958 24 Dram Oyuncu 6.9 104
1958 24 Dram Oyuncu 5.5 8
1958 24 Dram Oyuncu    
1957 23 Macera Oyuncu 6.4 31
1957 23 Dram Oyuncu    
1957 23 Komedi Oyuncu 5.7 28
1957 23 Macera Oyuncu 5.3 14
1957 23 Dram Oyuncu    
1956 22 Dram Oyuncu    
1956 22 Dram Oyuncu 6.4 79
1955 21 Macera Oyuncu 6.1 124
1955 21 Dram Oyuncu    
1954 20 Macera Oyuncu 7.0 116
1954 20 Dram Oyuncu    
1953 19 Dram Oyuncu 6.7 13
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024