Giriş Kayıt
Resat Nuri Güntekin

Resat Nuri Güntekin (67)


Senarist

Resat Nuri Güntekin, 25 Kasım 1889 Constantinople, Osmanlı İmparatorluğu [bugünkü Istanbul, Türkiye] doğumlu senarist.

Çalıkuşu (2013), Yaprak Dökümü (2006), Değirmen (1986), Çalıkuşu (1986) gibi yapımlarla biliniyor.

Resat Nuri Güntekin, 07 Aralık 1956 tarihinde (67 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 25 Kasım 1889
Ölüm Tarihi: 07 Aralık 1956
Doğum Yeri: Constantinople, Osmanlı İmparatorluğu [bugünkü Istanbul, Türkiye]
Burcu: Yay
7.3 (4 Oy)
  • Currently 145/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Senarist 7.5 4,033
2007 Dram Senarist 5.3 916
2006 Dram Senarist 5.8 3,981
1991 Dram Senarist 6.6 17
1988 Dram Senarist 7.0 60
1986 Komedi Senarist 7.5 1,838
1986 Dram Senarist 8.4 953
1985 Dram Senarist 7.4 80
1967 Dram Senarist 5.8 134
1967 Dram Senarist 6.8 126
1966 Macera Senarist 6.8 315
1966 Dram Senarist 6.1 63
1965 Dram Senarist 6.6 55
1958 Dram Senarist 6.6 12
1951 62 Dram Senarist 7.0 15
1947 58 Dram Senarist 5.5 21
1942 53 Komedi Senarist    
1939 50 Dram Senarist 6.7 13
1928 39 Dram Senarist 6.5 22
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024