Giriş Kayıt
Isabelle Gélinas

Isabelle Gélinas (60)


Oyuncu

Isabelle Gélinas, 13 Ekim 1963 Montréal, Kanada doğumlu oyuncu.

Paparazzi (1998), Fais pas ci, fais pas ça (2007), The Very Private Life of Mister Sim (2015), Entre amis (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Ekim 1963
Doğum Yeri: Montréal, Kanada
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 6.4 33
2015 52 Komedi Oyuncu 6.2 818
2015 52 Oyuncu 4.9 787
2015 Oyuncu 7.2 75

1942 Yazı
2010 47 Dram Oyuncu 7.0 9,357
2009 46 Dram Oyuncu 7.0 66
2007 44 Komedi Oyuncu 4.8 178
2007 Komedi Oyuncu 7.6 678
1998 35 Komedi Oyuncu 5.4 1,072
1997 34 Komedi Oyuncu 6.3 4,755
1993 30 Biyografi Oyuncu 6.2 300
1989 Oyuncu 6.2 15
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024