Giriş Kayıt
Greta Gynt

Greta Gynt (53)


Oyuncu

Margrethe Woxholt, 15 Kasım 1916 Oslo, Norveç doğumlu oyuncu.

Canavar Doktor (1939), Dear Murderer (1947), The Arsenal Stadium Mystery (1939), (1957) Fortune Is a Woman (1957) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Margrethe Woxholt
Doğum Tarihi: 15 Kasım 1916
Doğum Yeri: Oslo, Norveç
Takma İsmi: Mrs Moore
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1957 41 Suç Oyuncu 6.8 875
1955 Aksiyon Oyuncu 7.6 884
1954 38 Suç Oyuncu 6.5 303
1953 37 Suç Oyuncu 5.6 129
1952 36 Komedi Oyuncu 6.4 321
1951 35 Suç Oyuncu 5.9 167
1950 Dram Oyuncu 7.8 180
1948 32 Dram Oyuncu 6.9 243
1947 31 Suç Oyuncu 6.9 440
1947 31 Suç Oyuncu 6.9 1,126
1939 23 Komedi Oyuncu 6.2 712

Canavar Doktor
1939 23 Suç Oyuncu 5.6 1,539
1938 22 Suç Oyuncu 5.5 264
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film