Giriş Kayıt
Maggie Gyllenhaal

Maggie Gyllenhaal


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen, Senarist

Maggie Gyllenhaal, oyuncu, yapımcı, yönetmen, senarist.

2009 yılının Mayıs ayında Peter Sarsgaard ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Karanlık Yolculuk (2001), Beyaz Saray Düştü (2013), Sekreter (2002), Mona Lisa Gülüşü (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

8.5 (74 Oy)
  • Currently 169.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (99)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2025 Dram Yönetmen
Senarist
Yapımcı
   
2022 Oyuncu 4.2 544
2022 Oyuncu 5.9 16

Karanlık Kız
2021 Dram Yönetmen
Senarist
Yapımcı
6.7 75,557
2020 Müzikal Yapımcı
Oyuncu
5.2 171
2020 Dram Yönetmen 6.3 27

Anaokulu Öğretmeni
2018 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.7 17,869
2017 Dram Yapımcı
Oyuncu
8.1 32,156
2016 Komedi Oyuncu 7.1 1,008
2016 Belgesel Oyuncu 7.2 36
2015 Oyuncu 6.4 429
2015 Reality-TV Oyuncu 6.8 871
2014 Dram Oyuncu 7.9 11,598
2014 Komedi Oyuncu 6.9 82,519

Beyaz Saray Düştü
2013 Aksiyon Oyuncu 6.3 237,127

Boyun Eğmeyeceğim
2012 Dram Oyuncu 6.4 6,888
2012 Dram Oyuncu 6.8 98
2012 Belgesel Oyuncu 5.5 20

Mutlu Et Beni
2011 Komedi Oyuncu 6.7 33,254

Nanny McPhee Büyük Patlama
2010 Komedi Oyuncu 6.1 37,229
2010 Oyuncu 6.7 1,855

Uzaklara Gidelim
2009 Komedi Oyuncu 7.0 55,175

Çılgın Kalp
2009 Dram Oyuncu 7.2 94,956
2009 Komedi Oyuncu 6.7 13,884

Kara Şövalye
2008 Aksiyon Oyuncu 9.0 2,887,104
2007 Oyuncu 7.1 1,541

Paris, Seni Seviyorum
2006 Komedi Oyuncu 7.2 74,651
2006 Dram Oyuncu 6.6 12,084

Lütfen Beni Öldürme
2006 Komedi Oyuncu 7.5 236,950

Dünya Ticaret Merkezi
2006 Dram Oyuncu 6.0 88,043

Canavar Ev
2006 Animasyon Oyuncu 6.7 139,300
2005 Talk-Show Oyuncu 5.0 455
2005 Komedi Oyuncu 5.7 8,848
2005 Komedi Oyuncu 5.5 1,568

Mutlu Sonlar
2005 Komedi Oyuncu 6.3 9,431
2005 Dram 6.4 2,484
2005 Komedi Oyuncu 8.4 11,519
2004 Komedi Oyuncu 6.4 10,891
2004 Dram Oyuncu 4.6 192

Paralel Öyküler
2004 Dram Oyuncu 6.1 1,906

Mona Lisa Gülüşü
2003 Dram Oyuncu 6.6 91,580
2003 Komedi Oyuncu 6.5 17,507

Bebekler Evi
2003 Dram Oyuncu 6.4 2,224

Tersyüz
2002 Komedi Oyuncu 7.7 203,824

Tehlikeli Aklın Itirafları
2002 Biyografi Oyuncu 7.0 92,233

Sekreter
2002 Komedi Oyuncu 6.9 99,190

Elim Belim Bağlı
2002 Komedi Oyuncu 5.6 75,979

Karanlık Yolculuk
2001 Dram Oyuncu 8.0 854,011

Hayatımdaki Erkekler
2001 Biyografi Oyuncu 6.5 30,654
2000 Komedi Oyuncu 6.3 16,719
2000 Komedi Oyuncu 5.0 360
1999 Dram Oyuncu 5.8 279
1999 Belgesel Oyuncu 8.2 637
1998 Komedi Oyuncu 5.7 5,067
1998 Dram Oyuncu 5.3 339
1997 Talk-Show Oyuncu 2.5 9,574
1996 Komedi Oyuncu 8.3 48,270
1994 News Oyuncu 3.2 970
1993 Komedi Oyuncu 8.2 19,023
1993 Dram Oyuncu 5.7 2,058
1993 Komedi Oyuncu 7.0 14,331
1992 Dram Oyuncu 6.5 2,469
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,961
1988 Talk-Show Oyuncu 4.5 2,330
1981 News Oyuncu 3.6 2,789
1952 News Oyuncu 4.6 2,477
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film