Giriş Kayıt
Gulzar

Gulzar (87)


Müzisyen, Senarist, Yönetmen, Oyuncu

Gulzar, 18 Ağustos 1936 Dina, British Hindistan (now Pakistan) doğumlu müzisyen, senarist, yönetmen, oyuncu.

Milyoner (2008), Haider (2014), Anand (1971), Guru (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Ağustos 1936
Doğum Yeri: Dina, British Hindistan (now Pakistan)
Diğer Bir İsmi: Gulzar Bhai | Gulzar Deenvi | Sampooran Singh Kalr
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 81 Aksiyon Müzik 5.6 5,091
2017 81 Dram Senarist 5.3 4,834
2016 80 Dram Senarist 4.6 1,913
2014 78 Aksiyon Müzik 4.4 4,492
2014 78 Suç Müzik 8.0 57,974
2014 78 Dram Senarist
Müzik
Çeşitli
7.3 1,930
2014 78 Komedi Müzik 7.0 7,507
2013 77 Gizem Müzik 5.6 384

Bir Zamanlar Bir Cadı Yaşarmış
2013 77 Korku Müzik 5.7 4,562
2013 77 Komedi Müzik 5.6 6,358
2012 76 Belgesel Oyuncu 7.7 201
2012 76 Dram Müzik 6.7 59,227
2011 75 Komedi Müzik 6.2 381
2011 75 Dram Senarist
Müzik
7.7 1,014

Bollywood: Aşk Hikayelerinin En Güzeli
2011 75 Belgesel Oyuncu
5.9 131
2011 75 Dram Müzik 6.3 6,565
2010 74 Komedi Müzik 7.0 343

Şeytan
2010 74 Aksiyon Müzik 5.4 4,787
2010 74 Suç Müzik 6.9 1,078
2010 74 Komedi Müzik 7.3 10,930
2010 74 Aksiyon Müzik 4.6 8,786
2009 73 Aksiyon Müzik 7.4 18,160
2009 73 Komedi 6.7 1,320
2009 73 Komedi Müzik 6.4 13,435

Milyoner
2008 72 Dram Müzik 8.0 879,091
2008 72 Komedi Müzik
Oyuncu
4.1 4,724

10 Hikâye
2007 71 Macera Senarist 5.7 1,708
2007 71 Komedi Müzik 3.7 3,489
2007 71 Komedi Müzik 5.4 575
2007 71 Biyografi Müzik 7.7 25,040

Beloved
2006 70 Müzikal Müzik 6.1 9,200
2006 70 Aksiyon Müzik 8.0 22,167
2005 69 Komedi Müzik 7.3 2,202
2005 69 Romantik Müzik 7.5 1,216
2005 69 Fantastik Müzik 6.4 14,292
2005 69 Macera Müzik 6.2 8,097
2004 68 Dram Oyuncu
7.7 5,063
2002 66 Dram Senarist
Müzik
6.8 7,787
2002 66 Dram Müzik 5.7 283
2001 65 Gerilim Müzik 5.8 1,827
2000 64 Dram Müzik 6.0 4,488
1999 63 Dram Yönetmen
Senarist
6.5 518
1998 62 Aksiyon Oyuncu 7.0 776
1998 62 Dram Müzik 7.5 31,217
1997 61 Komedi Müzik
Senarist
Oyuncu
7.4 13,687
1996 60 Dram Yönetmen
Senarist
Müzik
7.7 2,443
1994 58 Dram Müzik 7.8 528
1993 57 Dram Müzik 5.4 2,377
1990 54 Dram Yönetmen
Senarist
Müzik
7.9 407
1987 51 Dram Senarist
Yönetmen
Müzik
8.3 1,723
1983 47 Romantik Senarist 8.3 3,477
1982 46 Komedi Yönetmen
Senarist
Müzik
8.3 5,830
1982 46 Dram Yönetmen
Senarist
Müzik
7.8 521
1981 45 Dram Senarist 6.8 169
1981 45 Komedi Müzik 7.4 1,177
1980 44 Dram Müzik 5.8 128
1979 43 Dram Yönetmen
Senarist
6.6 142
1979 43 Komedi Müzik 8.5 20,100
1978 42 Dram Müzik 7.2 251
1977 41 Senarist
Oyuncu
6.8 45
1975 39 Müzikal Yönetmen
Senarist
8.0 1,012
1975 39 Aksiyon Senarist 6.7 358
1975 39 Müzikal Yönetmen
Senarist
Müzik
7.4 333

Storm
1975 39 Dram Müzik
Senarist
Yönetmen
7.9 1,648
1975 39 Komedi Senarist 8.3 13,242
1973 37 Dram Senarist 7.2 1,806
1973 37 Suç Yönetmen
Senarist
7.1 276
1972 36 Dram Yönetmen
Senarist
Müzik
7.6 966
1972 36 Komedi Senarist 8.1 4,422
1972 36 Dram Yönetmen
Senarist
Müzik
8.4 1,752
1971 35 Dram Senarist
Müzik
8.1 35,363
1971 35 Dram Senarist
Müzik
7.2 1,165
1971 35 Müzikal Senarist
Yönetmen
7.6 660
1971 35 Müzikal Senarist
Çeşitli
6.9 154
1968 32 Aksiyon Senarist 6.6 136
1963 27 Dram Yönetmen Asistanı
Müzik
7.7 888
1961 25 Dram Yönetmen Asistanı 8.0 359
1960 24 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Müzik
6.9 78
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film