Giriş Kayıt
Julien Guiomar

Julien Guiomar (82)


Oyuncu

Julien Guiomar, 03 Mayıs 1928 Morlaix, Finistère, Fransa doğumlu oyuncu.

Eti senin, kemigi benim (1976), Léolo (1992), Hırsız (1967), Adieu poulet (1975) gibi yapımlarla biliniyor.

Julien Guiomar, 22 Kasım 2010 tarihinde (82 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 03 Mayıs 1928
Ölüm Tarihi: 22 Kasım 2010
Doğum Yeri: Morlaix, Finistère, Fransa
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1998 70 Komedi Oyuncu 6.4 155
1992 64 Komedi Oyuncu 7.4 7,373
1989 61 Animasyon Oyuncu 6.4 8,872

Avantacılar
1984 56 Komedi Oyuncu 7.2 5,028
1984 56 Dram Oyuncu 7.4 1,729
1983 55 Gizem Oyuncu 7.1 25
1980 52 Komedi Oyuncu 6.1 542
1979 51 Dram Oyuncu 6.2 238

Çilgin hayat
1978 50 Komedi Oyuncu 6.4 4,205

Aranan Hedef
1977 49 Suç Oyuncu 6.8 2,598

Hayvan
1977 49 Aksiyon Oyuncu 6.5 3,234

Eti senin, kemigi benim
1976 48 Komedi Oyuncu 7.2 12,423

Şebeke
1976 48 Suç Oyuncu 5.9 828
1976 48 Dram Oyuncu 6.6 926
1975 47 Suç Oyuncu 6.8 1,879
1975 47 Dram Oyuncu 6.0 142

Uslanmayan Adam
1975 47 Komedi Oyuncu 6.5 1,839
1975 47 Dram Oyuncu 7.6 1,627
1974 46 Komedi Oyuncu 5.6 167
1974 46 Suç Çeşitli 6.5 2,528

Çapkınlar Kralı
1974 46 Komedi Oyuncu 6.4 1,545
1973 45 Komedi Oyuncu 7.1 1,339

Kahraman Serseri
1971 43 Aksiyon Oyuncu 6.5 1,672
1970 42 Dram Oyuncu 6.5 426

At
1970 42 Suç Oyuncu 6.9 983
1970 42 Suç Oyuncu 6.8 4,853

Ölümsüz
1969 41 Suç Oyuncu 8.2 31,577
1969 41 Dram Oyuncu 6.9 1,007

Samanyolu
1969 41 Komedi Oyuncu 7.4 8,135

Hırsız
1967 39 Komedi Oyuncu 6.9 2,255

King Of Hearts
1966 38 Dram Oyuncu 7.3 4,373
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film