Giriş Kayıt
Patrice Guillain

Patrice Guillain


Oyuncu, Kameraman

Patrice Guillain, oyuncu, kameraman.

Diğer Bir İsmi: Patrice « Pépé » Guillain
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Delil.com
2017 Komedi Oyuncu 6.5 6,045
2015 Dram Oyuncu 5.8 473
2015 Dram Oyuncu 6.1 265
2014 Kısa Metraj Oyuncu 6.8 10
2014 Oyuncu 7.5 13
2012 Komedi Oyuncu 5.9 364
2012 Komedi Oyuncu 6.4 242

Zor Hedef
2010 Aksiyon Oyuncu 6.8 12,836

Kız Kardeşim
2001 Dram Çeşitli 6.5 9,692

Taksi
1998 Aksiyon Çeşitli 7.0 72,145
1998 Aksiyon Çeşitli 7.3 162,609
1998 Komedi Kameraman 6.6 124
1993 Dram Oyuncu 7.1 281
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,788) The 100 (1,695) Yellowstone (1,232) 13 Reasons Why (1,232) Fear the Walking Dead (1,141) Preacher (1,132) La casa de papel (1,107) Euphoria (1,096) Legion (1,021) Mindhunter (943)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019