Giriş Kayıt
Martin Guigui

Martin Guigui (59)


Müzisyen, Yönetmen, Yapımcı, Oyuncu

Martin Guigui, 26 Haziran 1965 Buenos Aires, Arjantin doğumlu müzisyen, yönetmen, yapımcı, oyuncu.

Bayan Meadows (2014), Jamesy Boy (2014), Freerunner (2011), Kırılmanın Eşiğinde (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Haziran 1965
Doğum Yeri: Buenos Aires, Arjantin
Burcu: Yengeç
Web Sitesi: |
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 58 Biyografi Yapımcı 6.7 6,218
2023 58 Dram Yönetmen
Senarist
Müzik
6.0 1,256
2021 56 Gerilim Yönetmen 4.2 866
2021 56 Gerilim Yapımcı 4.1 383
2021 56 Gizem Yapımcı    
2020 55 Bilim-Kurgu Yönetmen 5.5 3,486
2019 54 Müzikal Yönetmen
Senarist
4.8 139
2018 53 Aksiyon Yapımcı 3.3 6,925
2017 52 Komedi Oyuncu 4.2 110
2017 52 Aksiyon Müzik
Senarist
Yönetmen
4.5 4,597
2016 51 Biyografi Yapımcı
Senarist
Yönetmen
4.8 719

Bitmeyen Kavga
2016 51 Dram Yapımcı 6.0 4,534
2014 49 Suç Müzik 6.0 107

Bayan Meadows
2014 49 Dram Müzik 5.8 10,155
2014 49 Dram Müzik 5.7 253
2014 49 Biyografi Müzik 6.2 6,368
2013 Aksiyon Müzik 6.9 3,323

Kara Balık
2013 48 Belgesel Çeşitli 8.1 72,751

Kırılmanın Eşiğinde
2013 48 Korku Müzik 4.3 1,094
2013 Dram Müzik 5.9 240
2011 46 Aksiyon Müzik 4.7 389
2011 46 Korku Sesler
Yönetmen
4.5 6,359
2011 46 Komedi 5.8 53,046
2011 46 Aksiyon Müzik 3.5 5,325
2011 46 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
3.2 776
2007 42 Komedi Oyuncu 6.2 220
2006 41 Komedi Oyuncu
Yönetmen
Senarist
3.7 1,318
2002 37 Komedi Oyuncu
Yönetmen
5.7 510
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film