Giriş Kayıt
Andrea Guerra

Andrea Guerra (61)


Müzisyen, Müzisyen

Andrea Guerra, 01 Ekim 1961 Santarcangelo di Romagna, Emilia-Romagna, İtalya doğumlu müzisyen, müzisyen.

Umudunu Kaybetme (2006), Otel Ruanda (2004), Aşk Mektupları (2010), Hayran (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ekim 1961
Doğum Yeri: Santarcangelo di Romagna, Emilia-Romagna, İtalya
Burcu: Terazi
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 61 Dram Müzik 7.1 27
2021 60 Belgesel Müzik 6.7 40
2021 60 Komedi Müzik    
2021 60 Biyografi Müzik    
2019 58 Komedi Müzik 5.9 1,298
2019 58 Kısa Metraj Müzik 3.6 385
2018 57 Komedi Müzik 6.5 505
2018 57 Dram Müzik 6.8 8,648
2017 Dram Müzik 6.6 63
2017 56 Komedi Müzik 5.5 1,192

Hayran
2016 55 Aksiyon Müzik 6.9 46,680
2015 54 Komedi Müzik 7.5 20,169
2014 53 Komedi Müzik 6.4 2,518
2014 53 Kısa Metraj Müzik    
2013 52 Dram Müzik 6.8 412

Scola Fellini Anlatıyor
2013 52 Biyografi Müzik 7.0 716

Hakem
2013 52 Komedi Müzik 6.5 739

Süt Gibi Beyaz, Kan Gibi Kırmızı
2013 52 Komedi Müzik 6.1 1,661
2013 52 Komedi Müzik 6.2 3,484
2013 52 Biyografi Müzik 7.6 184

Aşk Oyunu
2012 51 Komedi Müzik 5.7 30,538
2012 51 Macera Müzik 6.9 321
2012 51 Suç Müzik 7.9 1,353
2012 51 Komedi Müzik 5.8 1,726
2011 50 Dram Müzik 5.8 2,710
2011 50 Komedi Müzik 6.1 3,498
2011 Dram Müzik 6.9 562
2010 49 Biyografi Müzik 6.4 308

Aşk Mektupları
2010 49 Komedi Müzik 6.5 101,851

Sınırda Yaşayanlar
2010 49 Dram Müzik 6.4 17,196
2010 49 Biyografi Müzik 6.7 388
2009 48 Dram Müzik 5.8 44,270
2009 48 Komedi Müzik 5.3 6
2009 Dram Müzik 6.0 25
2008 47 Dram Müzik 7.0 299

Kazara Koca
2008 47 Komedi Müzik 5.5 24,761
2008 Komedi Müzik 7.6 41

Mükemmel Bir Gün
2008 47 Dram Müzik 6.4 1,591
2008 47 Tarihi Müzik
Müzik
6.8 3,692
2008 47 Biyografi Müzik 6.0 222
2008 47 Komedi Müzik 4.9 688

Kırmızı Adamların Toprağı
2008 47 Dram Müzik 6.8 912
2008 Dram Müzik 7.4 284

Don Kişot
2007 46 Animasyon Müzik 4.6 2,197

Umudunu Kaybetme
2006 45 Biyografi Müzik 8.0 518,309
2006 Komedi Müzik 5.2 620

Elveda Aşkım
2006 45 Suç Müzik 6.9 1,344

Kutsal Yürek
2005 44 Dram Müzik
Müzik
6.3 1,907
2005 44 Komedi Müzik 3.6 366
2005 44 Suç Müzik 7.1 632

Otel Ruanda
2004 43 Dram Müzik 8.1 358,198
2004 43 Komedi Müzik 6.4 3,652
2004 Aile Müzik 7.6 59

Karşı Pencere
2003 42 Dram Müzik 7.2 11,373
2003 42 Komedi Müzik 5.3 106
2003 42 Müzik 5.8 82
2003 42 Komedi Müzik 6.2 269

Esir Ruhlar
2002 41 Biyografi Müzik
Müzik
6.7 1,763

Nefes Alıyorum
2002 41 Dram Müzik 7.0 4,755
2002 41 Suç Müzik 6.0 339
2002 41 Komedi Müzik 6.4 4,817

Angel of Death
2002 41 Gerilim Müzik 4.2 770

Cahil Periler
2001 40 Dram Müzik
Müzik
7.3 9,550
1999 38 Suç Müzik 5.7 456
1998 37 Dram Müzik 5.1 81
1997 36 Aksiyon Müzik
Müzik
5.6 41
1991 30 Dram Müzik 6.4 318
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023