Giriş Kayıt
Andrea Guerra

Andrea Guerra (62)


Müzisyen, Müzisyen

Andrea Guerra, 01 Ekim 1961 Santarcangelo di Romagna, Emilia-Romagna, İtalya doğumlu müzisyen, müzisyen.

Umudunu Kaybetme (2006), Otel Ruanda (2004), Aşk Mektupları (2010), Hayran (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ekim 1961
Doğum Yeri: Santarcangelo di Romagna, Emilia-Romagna, İtalya
Burcu: Terazi
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 61 Dram Müzik 7.1 27
2021 60 Belgesel Müzik 6.7 40
2021 60 Komedi Müzik    
2021 60 Biyografi Müzik    
2019 58 Komedi Müzik 5.9 1,478
2019 58 Kısa Metraj Müzik 3.7 407
2018 57 Komedi Müzik 6.5 533
2018 57 Dram Müzik 6.8 9,247
2017 Dram Müzik 6.6 65
2017 56 Komedi Müzik 5.5 1,283

Hayran
2016 55 Aksiyon Müzik 6.9 49,649
2015 54 Komedi Müzik 7.5 21,169
2014 53 Komedi Müzik 6.4 2,749
2014 53 Kısa Metraj Müzik    
2013 52 Dram Müzik 6.8 418

Scola Fellini Anlatıyor
2013 52 Biyografi Müzik 7.0 758

Hakem
2013 52 Komedi Müzik 6.5 757

Süt Gibi Beyaz, Kan Gibi Kırmızı
2013 52 Komedi Müzik 6.1 1,722
2013 52 Komedi Müzik 6.2 3,696
2013 52 Biyografi Müzik 7.5 194

Aşk Oyunu
2012 51 Komedi Müzik 5.7 31,342
2012 51 Macera Müzik 6.9 360
2012 51 Suç Müzik 7.9 1,441
2012 51 Komedi Müzik 5.8 1,807
2011 50 Dram Müzik 5.8 2,783
2011 50 Komedi Müzik 6.1 3,633
2011 Dram Müzik 7.0 637
2010 49 Biyografi Müzik 6.4 325

Aşk Mektupları
2010 49 Komedi Müzik 6.5 107,606

Sınırda Yaşayanlar
2010 49 Dram Müzik 6.4 17,842
2010 49 Biyografi Müzik 6.8 433
2009 48 Dram Müzik 5.8 45,327
2009 48 Komedi Müzik 5.3 6
2009 Dram Müzik 6.1 26
2008 47 Dram Müzik 7.0 311

Kazara Koca
2008 47 Komedi Müzik 5.5 25,621
2008 Komedi Müzik 7.4 42

Mükemmel Bir Gün
2008 47 Dram Müzik 6.4 1,652
2008 47 Tarihi Müzik
Müzik
6.8 3,827
2008 47 Biyografi Müzik 6.0 228
2008 47 Komedi Müzik 4.9 712

Kırmızı Adamların Toprağı
2008 47 Dram Müzik 6.8 923
2008 Dram Müzik 7.3 305

Don Kişot
2007 46 Animasyon Müzik 4.5 2,284

Umudunu Kaybetme
2006 45 Biyografi Müzik 8.0 564,954
2006 Komedi Müzik 5.4 688

Elveda Aşkım
2006 45 Suç Müzik 6.9 1,386

Kutsal Yürek
2005 44 Dram Müzik
Müzik
6.3 1,962
2005 44 Komedi Müzik 3.6 387
2005 44 Suç Müzik 7.1 654

Otel Ruanda
2004 43 Dram Müzik 8.1 373,415
2004 43 Komedi Müzik 6.4 3,945
2004 Aile Müzik 7.6 60

Karşı Pencere
2003 42 Dram Müzik 7.2 11,702
2003 42 Komedi Müzik 5.3 110
2003 42 Müzik 5.7 86
2003 42 Komedi Müzik 6.2 271

Esir Ruhlar
2002 41 Biyografi Müzik
Müzik
6.7 1,815

Nefes Alıyorum
2002 41 Dram Müzik 7.0 4,858
2002 41 Suç Müzik 6.0 353
2002 41 Komedi Müzik 6.5 5,187

Angel of Death
2002 41 Gerilim Müzik 4.2 801

Cahil Periler
2001 40 Dram Müzik
Müzik
7.3 10,087
1999 38 Suç Müzik 5.6 503
1998 37 Dram Müzik 5.2 94
1997 36 Aksiyon Müzik
Müzik
5.6 48
1991 30 Dram Müzik 6.3 351
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film