Giriş Kayıt
Ayşen Gruda

Ayşen Gruda (79)


Oyuncu

Ayşen Gruda, 22 Ağustos 1944 Istanbul, Türkiye doğumlu oyuncu.

Yilmaz Gruda ile evlendi.

Çöpçüler Kralı (1977), Hababam Sınıfı Tatilde (1977), Neşeli Günler (1978), Çiçek Abbas (1982) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Ağustos 1944
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
Diğer Bir İsmi: Aysen Gruda Erman | Aysen Guruda
Takma İsmi: Domates Guzeli
Burcu: Aslan
8.3 (60 Oy)
  • Currently 166.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 74 Komedi Oyuncu 4.6 201
2018 74 Oyuncu 4.9 926
2017 Komedi Oyuncu    
2016 72 Animasyon Oyuncu 7.0 8,683
2016 72 Komedi Oyuncu 5.5 4,040
2016 72 Komedi Oyuncu 5.0 67
2015 71 Komedi Oyuncu 3.1 619
2015 Komedi Oyuncu 8.4 3,653
2014 70 Komedi Oyuncu 7.3 35,825
2014 Komedi Oyuncu 4.3 47
2014 70 Komedi Oyuncu 3.3 241
2014 70 Romantik Oyuncu 5.1 1,093
2013 69 Komedi Oyuncu 4.7 57
2013 Suç Oyuncu 7.3 1,862
2012 Komedi Oyuncu 6.7 148
2012 68 Dram Oyuncu 4.7 380
2012 Komedi Oyuncu 3.4 146
2011 67 Komedi Oyuncu 5.2 2,579
2011 Macera Oyuncu 9.1 96,721
2010 66 Dram Oyuncu 6.2 1,042
2010 66 Dram Oyuncu 3.2 44
2008 Komedi Oyuncu 3.1 212
2008 Dram Oyuncu 6.2 181
2006 62 Aksiyon Oyuncu 1.5 16,782
2006 62 Komedi Oyuncu 6.7 1,838
2006 62 Komedi Oyuncu 7.5 13,434
2006 62 Komedi Oyuncu 1.6 9,658
2005 Komedi Oyuncu    
2005 Dram Oyuncu 5.7 118
2004 Komedi Oyuncu 6.8 149
2003 59 Komedi Oyuncu 3.3 7,072
2003 Dram Oyuncu 8.1 603
2000 Dram Oyuncu    
1996 Komedi Oyuncu 5.8 1,192
1994 Komedi Oyuncu 8.2 3,312
1994 Komedi Oyuncu 4.9 10
1991 Komedi Oyuncu 5.5 87
1991 Komedi Oyuncu 7.0 103
1988 44 Komedi Oyuncu 7.2 343
1987 43 Komedi Oyuncu 5.2 24
1987 43 Komedi Oyuncu 6.3 172
1986 42 Komedi Oyuncu 6.2 13
1986 42 Komedi Oyuncu 5.2 11
1986 42 Dram Oyuncu 5.5 43
1986 42 Komedi Oyuncu 3.0 39
1986 42 Komedi Oyuncu 6.4 14
1986 42 Komedi Oyuncu 4.3 59
1986 42 Komedi Oyuncu    
1986 Komedi Oyuncu 6.0 11
1985 41 Oyuncu 6.5 2,797
1985 41 Komedi Oyuncu 6.9 1,723
1985 41 Komedi Oyuncu 6.2 119
1985 41 Komedi Oyuncu 5.0 40
1985 41 Macera Oyuncu 5.0 164
1985 Komedi Oyuncu 6.2 40
1985 41 Komedi Oyuncu 3.5 33
1985 41 Komedi Oyuncu 5.0 53
1985 41 Komedi Oyuncu 4.4 42
1984 40 Komedi Oyuncu 8.1 7,490
1984 40 Komedi Oyuncu 5.5 525
1984 40 Komedi Oyuncu 3.6 211
1984 40 Komedi Oyuncu 3.7 62
1983 39 Komedi Oyuncu 7.9 6,828
1983 39 Komedi Oyuncu 3.8 26
1982 38 Komedi Oyuncu 6.9 4,164
1982 38 Komedi Oyuncu 8.0 11,199
1982 38 Komedi Oyuncu 6.0 601
1982 38 Komedi Oyuncu 6.3 419
1982 38 Komedi Oyuncu 7.2 2,716
1982 Komedi Oyuncu 6.2 44
1981 37 Komedi Oyuncu 6.3 6,280
1981 37 Macera Oyuncu 8.1 9,300
1981 37 Komedi Oyuncu 6.2 1,179
1981 37 Komedi Oyuncu 5.9 1,036
1981 Komedi Oyuncu 6.9 30
1980 36 Müzikal Oyuncu 5.6 131
1979 35 Komedi Oyuncu 7.5 4,411
1979 35 Dram Oyuncu 4.8 156
1979 Komedi Oyuncu 5.5 32
1978 34 Komedi Oyuncu 6.9 4,551
1978 34 Komedi Oyuncu 8.7 11,980
1977 33 Macera Oyuncu 8.6 18,886
1977 33 Macera Oyuncu 5.5 25
1977 33 Komedi Oyuncu 8.7 18,801
1977 33 Komedi Oyuncu 8.5 21,477
1977 33 Komedi Oyuncu 8.4 7,709
1977 33 Komedi Oyuncu 6.1 3,556
1977 33 Oyuncu 4.8 41
1977 33 Oyuncu 2.7 79
1976 32 Komedi Oyuncu 8.9 24,663
1976 32 Komedi Oyuncu 8.8 21,127
1976 32 Dram Oyuncu 8.0 3,851
1976 32 Komedi Oyuncu 4.9 35
1976 32 Romantik Oyuncu 6.6 1,014
1976 32 Dram Oyuncu 4.5 241
1975 31 Komedi Oyuncu 6.3 4,436
1975 31 Komedi Oyuncu 8.4 7,359
1975 31 Komedi Oyuncu 5.0 511
1975 31 Komedi Oyuncu 6.9 2,487
1975 31 Dram Oyuncu 5.8 75
1975 31 Komedi Oyuncu 5.4 80
1975 31 Komedi Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film