Giriş Kayıt
Tim Groseclose

Tim Groseclose


Sesler

Tim Groseclose, sesler.

(1995) Cesur Yürek (1995), (1995) Büyük Hesaplaşma (1995), (1993) Kaçak (1993), (1996) Ateş Altında Cesaret (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Timothy Groseclose
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ateş Altında Cesaret
1996 Dram Sesler 6.6 47,218

Albino Timsah
1996 Suç Sesler 6.1 7,302

Büyük Hesaplaşma
1995 Aksiyon Sesler 8.2 529,308

Cesur Yürek
1995 Biyografi Sesler 8.3 899,520

Tehdit
1995 Aksiyon Sesler 6.6 101,707

Kaçak
1993 Aksiyon Sesler 7.8 247,626
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019