Giriş Kayıt
Trevor Griffiths

Trevor Griffiths (89)


Senarist

Trevor Griffiths, 04 Nisan 1935 Manchester, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu senarist.

Kızıllar (1981) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Nisan 1935
Doğum Yeri: Manchester, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Ben Rae
Burcu: Koç
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 86 Komedi Senarist    
1993 58 Dram Senarist 6.7 425
1986 51 Dram Senarist 6.2 571
1985 Dram Senarist 8.1 455

Kızıllar
1981 46 Biyografi Senarist 7.3 24,757
1981 46 Dram Senarist 6.8 143
1970 Dram Senarist 7.8 401
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film