Giriş Kayıt
Rupert Gregson-Williams

Rupert Gregson-Williams


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

Rupert Gregson-Williams, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu müzisyen, müzisyen, oyuncu.

Wonder Woman (2017), Savaş Vadisi (2016), Aquaman (2018), Otel Ruanda (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: İngiltere, Birleşik Krallık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aquaman ve Kayıp Krallık
2023 Aksiyon Müzik    
2022 Dram Müzik 8.0 25,073
2022 Komedi Müzik 5.8 622

Bekle Bizi Vahşi Doğa!
2021 Animasyon Müzik    

Gözlerinin Ardında
2021 Dram Müzik 7.2 64,273

Bir Eksik
2021 Komedi Müzik 6.6 38,949
2021 Animasyon Müzik 5.0 549

Sekiz Yüz
2020 Aksiyon Müzik 6.7 5,516

Hubie'nin Cadılar Bayramı
2020 Komedi Müzik 5.3 5,587
2019 Biyografi Müzik 6.2 5,885

Yeti Efsanesi
2019 Animasyon Müzik
Oyuncu
7.0 39,703
2019 Aksiyon Müzik 6.0 132,110
2019 Aksiyon Müzik 7.7 18,465
2018 Dram Müzik 5.4 1,204
2018 Aksiyon Müzik 6.8 479,959

Edepsiz Kuklalar
2018 Aksiyon Müzik 5.4 28,912
2018 Suç Müzik 5.3 23,238
2018 Komedi Müzik 5.2 22,736

Ruh Avcısı
2018 Suç Müzik 7.7 55,416
2017 Aksiyon Müzik 7.4 663,679
2017 Komedi Müzik 5.2 17,606

Savaş Vadisi
2016 Biyografi Müzik
Müzik
8.1 532,818
2016 Biyografi Müzik 8.6 224,680

Tarzan Efsanesi
2016 Aksiyon Müzik 6.2 179,192
2016 Aksiyon Müzik 5.7 47,686

Çılgın Dostlar 4 : Korkak Kahraman
2015 Animasyon Müzik 5.0 3,303
2015 Komedi Müzik 4.8 50,475

Sakar Koruma 2
2015 Aksiyon Müzik 4.4 38,531
2014 Komedi Müzik 7.0 961
2014 Komedi Müzik 7.2 5,354

Postacı Pat
2014 Animasyon Müzik 4.7 1,827

Karışık Aile
2014 Komedi Müzik 6.5 134,960

Kış Masalı
2014 Dram Müzik 6.1 55,285

Büyükler 2
2013 Komedi Müzik 5.3 157,415

Ağır Sıklet
2012 Aksiyon Müzik 6.4 92,575
2012 Komedi Müzik 8.4 57,248

Babasının Oğlu
2012 Komedi Müzik 5.5 102,494

Jack ve Jill
2011 Komedi Müzik 3.3 86,052

Hayvan Bakıcısı
2011 Komedi Müzik 5.2 62,398

Hayatım Yalan
2011 Komedi Müzik 6.4 248,381

Büyükler
2010 Komedi Müzik 5.9 255,962

Tutsak
2009 Dram Müzik 6.1 7,750
2009 Komedi Müzik 6.0 16,912

Gerçek Masallar
2008 Komedi Müzik 6.0 96,811

Zohan'a Bulaşma
2008 Aksiyon Müzik 5.6 204,858

Gelin Benim Olacak
2008 Komedi Müzik 5.8 73,088

Arı Filmi
2007 Animasyon Müzik
Müzik
6.1 165,962

Damadı Öpebilirsin
2007 Komedi Müzik
Müzik
5.9 149,160

Tatil
2006 Komedi Müzik 6.9 297,505

Kumanda
2006 Komedi Müzik 6.4 336,307

Orman Çetesi
2006 Animasyon Müzik
Müzik
6.7 178,214

Wallace ve Gromit Yaramaz Tavşana Karşı
2005 Animasyon Müzik 7.5 138,321

Otel Ruanda
2004 Dram Müzik 8.1 358,278

Kral Arthur
2004 Aksiyon Müzik 6.3 170,118
2004 Belgesel Müzik 8.6 14,399
2004 Aile Müzik 3.2 836

Sevgi Herşeydir
2003 Komedi Müzik 5.8 63,941

Unutulmaz Gece
2003 Biyografi Müzik
Müzik
5.8 979

Gerçeğin Rengi
2003 Dram Müzik 5.4 810
2003 Komedi Müzik 7.6 862

Suç Alemi
2003 Aksiyon Müzik
Müzik
6.4 5,529

Afacanlar İşbaşında
2002 Komedi Müzik
Müzik
3.8 5,885

Bir Cenaze Dört Nikah
2002 Komedi Müzik
Müzik
6.5 5,007
2001 Macera Müzik
Müzik
6.7 3,886
2001 Suç Müzik 6.8 278,464
2001 Aksiyon Müzik 5.6 4,553

El Dorado Yolu
2000 Animasyon Müzik 6.9 99,048

Uzaylı Kuklalar
1999 Aile Müzik 6.2 19,921
1999 Komedi Müzik 5.1 2,940

Mısır Prensi
1998 Animasyon Müzik 7.2 135,156

Karınca Z
1998 Animasyon Müzik 6.5 157,399
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023