Giriş Kayıt
John Greenwood

John Greenwood (85)


Müzisyen, Müzisyen

John Danforth Herman Greenwood, 26 Haziran 1889 Kensington, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu müzisyen, müzisyen.

Secret Agent (1936), Another Man's Poison (1951), Man of Aran (1934), 'Pimpernel' Smith (1941) gibi yapımlarla biliniyor.

John Greenwood, 15 Nisan 1975 tarihinde (85 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: John Danforth Herman Greenwood
Doğum Tarihi: 26 Haziran 1889
Ölüm Tarihi: 15 Nisan 1975
Doğum Yeri: Kensington, London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: John D.H. Greenwood
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1953 64 Suç Müzik 6.8 265
1952 63 Suç Müzik 6.4 483
1951 62 Suç Müzik 6.8 3,429
1950 61 Dram Müzik 7.1 911
1947 58 Dram Müzik 7.2 544
1945 56 Dram Müzik 6.7 259
1943 54 Macera Müzik 6.7 548
1943 54 Komedi Müzik 6.2 517
1941 52 Macera Müzik 7.2 1,870
1940 51 Macera Müzik 6.9 1,367
1940 51 Dram Müzik 6.1 1,277
1939 50 Komedi Müzik 6.2 715
1938 49 Macera Müzik 6.3 947
1937 48 Macera Müzik 6.4 858
1936 47 Komedi Müzik 6.4 9,105
1936 47 Komedi Müzik
Müzik
4.5 138
1934 Dram Müzik 6.4 238
1934 45 Belgesel Müzik 7.2 2,345
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film