Giriş Kayıt
Joan Greenwood

Joan Greenwood


Oyuncu

Joan Waller Greenwood, 04 Mart 1921 Chelsea, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

André Morell ile evlendi. 8 yılın ardından 1978 yılının Kasım ayında boşandılar. Çiftin 1 çocukları oldu.

Yumuşak Kalpler (1949), Beyaz Elbiseli Adam (1951), Mysterious Island (1961), Bol Bol Viski! (1949) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Joan Waller Greenwood
Doğum Tarihi: 04 Mart 1921
Doğum Yeri: Chelsea, London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Balık
Boyu: 1.54 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (22)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1988 67 Dram Oyuncu 7.2 1,163
1987 Suç Oyuncu 7.5 1,952
1983 Biyografi Oyuncu 7.5 581
1978 57 Animasyon Oyuncu 6.0 1,405
1977 56 Korku Oyuncu 5.7 1,892
1968 47 Aksiyon Oyuncu 5.8 35,624
1964 43 Aile Oyuncu 6.5 2,779
1963 42 Macera Oyuncu 6.4 13,349
1961 40 Macera Oyuncu 6.7 7,798
1958 37 Dram Oyuncu 5.9 778
1955 34 Macera Oyuncu 6.6 3,755
1954 33 Komedi Oyuncu 6.7 1,463
1954 33 Komedi Oyuncu 6.8 474
1952 31 Komedi Oyuncu 7.5 5,871
1951 30 Komedi Oyuncu 6.2 503
1951 30 Oyuncu 5.5 404

Beyaz Elbiseli Adam
1951 30 Komedi Oyuncu 7.3 10,143
1950 Dram Oyuncu 8.1 164

Yumuşak Kalpler
1949 28 Komedi Oyuncu 8.0 37,940

Bol Bol Viski!
1949 28 Komedi Oyuncu 7.1 6,133
1948 27 Biyografi Oyuncu 6.6 488
1947 26 Gizem Oyuncu 7.1 1,385
1947 26 Macera Oyuncu 6.3 60
1943 22 Komedi Oyuncu 6.2 467
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023