Giriş Kayıt
Bruce Greenwood

Bruce Greenwood


Oyuncu, Yapımcı

Bruce Greenwood, oyuncu, yapımcı.

Oyun (2017), Usher Evi'nin Çöküşü (2023), Kutup Macerası (2006), Spectral (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

8.3 (12 Oy)
  • Currently 165/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Usher Evi'nin Çöküşü
2023 Dram Oyuncu 8.0 75,236
2020 Animasyon Oyuncu 5.5 786
2020 Dram Oyuncu 8.1 23,667
2019 Dram Oyuncu 4.4 143

Doktor Uyku
2019 Dram Oyuncu 7.3 219,727
2019 Aksiyon Oyuncu 7.4 6,248
2018 Komedi Oyuncu 5.0 466
2018 Dram Oyuncu 7.8 33,562

Batman: Gotham'ın Gaz Lambaları
2018 Animasyon Oyuncu 6.7 19,079
2017 Dram Oyuncu 6.8 19,985
2017 Biyografi Oyuncu 7.2 163,006

Kingsman: Altın Çember
2017 Aksiyon Oyuncu 6.7 364,858

Oyun
2017 Dram Oyuncu 6.5 128,320
2017 Biyografi Oyuncu 6.4 14,781
2017 Dram Oyuncu 3.2 6,550

Altın
2016 Macera Oyuncu 6.7 69,525
2016 Aksiyon Oyuncu 6.3 65,128
2016 Biyografi Oyuncu 8.4 99,190
2015 Animasyon Oyuncu 4.7 241

Gizli Dosya
2015 Biyografi Oyuncu 6.8 21,288

Babalar ve Kızları
2015 Dram Oyuncu 7.0 28,843

Kayıp Çocuk
2014 Suç Oyuncu 5.9 35,905
2014 Macera Oyuncu 6.6 5,428
2014 Dram Oyuncu 6.5 5,096
2014 Aksiyon Oyuncu 6.4 24,945

Sonsuz Aşk
2014 Dram Oyuncu 6.2 47,700

Challenger Faciası
2013 Dram Oyuncu 7.2 4,603

Şeytan Düğümü
2013 Biyografi Oyuncu 6.1 23,958
2013 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.1 451

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Oyuncu 7.7 497,818
2013 Dram Oyuncu 6.7 40

Babadan Oğula
2012 Suç Oyuncu 7.3 291,596

Uçuş
2012 Dram Oyuncu 7.3 377,210
2012 Dram Oyuncu 6.5 5,351
2012 Aksiyon Oyuncu 6.8 17,078
2012 Komedi Oyuncu 4.8 940

Yansıma
2011 Dram Oyuncu
Yapımcı
6.2 1,957
2011 Gizem Oyuncu 7.0 368,346
2011 Korku Oyuncu 4.9 1,020

Genç Kahramanlar
2010 Animasyon Oyuncu 8.6 45,773

Kestirme Yol
2010 Macera Oyuncu 6.5 15,270

Benim Hikayem
2010 Dram Oyuncu 7.3 26,322
2010 Komedi Oyuncu 8.2 25,043

Salaklar Sofrası
2010 Komedi Oyuncu 5.9 111,324

Batman: Kızıl Başlık Altında
2010 Animasyon Oyuncu 8.0 68,100
2010 Belgesel Oyuncu 7.5 37
2009 Dram Oyuncu 7.4 1,455

Mao'nun Son Dansçısı
2009 Biyografi Oyuncu 7.3 8,310

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Oyuncu 7.9 621,416
2008 Aksiyon Oyuncu 4.3 1,172
2008 Dram Oyuncu 6.6 485

Beni Orada Arama
2007 Biyografi Oyuncu 6.8 61,306

Büyük Hazine: Sırlar Kitabı
2007 Aksiyon Oyuncu 6.5 254,529
2007 Dram Oyuncu 8.7 261,865
2007 Aksiyon Oyuncu 5.5 6,339
2007 Dram Oyuncu 7.0 5,040
2006 Aksiyon Oyuncu 7.1 328,674

Bir Papaz Sevdim
2006 Dram Oyuncu 4.8 549

Kutup Macerası
2006 Macera Oyuncu 7.3 68,541

Efsane Adam
2005 Biyografi Oyuncu 7.8 58,864
2005 Biyografi Oyuncu 7.3 141,395
2005 Talk-Show Oyuncu 5.0 455

Mii-Sii: Sevimli su devi
2005 Macera Oyuncu 5.3 805
2005 Dram Oyuncu 6.1 254

Şampiyon Zebra
2005 Macera Oyuncu 5.2 18,283

Ben, Robot
2004 Aksiyon Oyuncu 7.1 577,834
2004 Dram Oyuncu 7.0 141

Julia Olmak
2004 Komedi Oyuncu 7.0 12,949
2004 Dram Oyuncu 5.3 490
2004 Dram Oyuncu 5.9 1,565

Hollywood Polisleri
2003 Aksiyon Oyuncu 5.3 39,439
2003 Komedi Oyuncu
Yapımcı
6.0 551

Kor
2003 Aksiyon Oyuncu 5.5 107,653
2002 Dram Oyuncu 6.3 14,804

Diptekiler
2002 Korku Oyuncu 6.1 24,224

Hırçın Aşık
2002 Komedi Oyuncu 3.6 17,965
2002 Dram Oyuncu 5.9 928

Yakın Tehlike
2000 Dram Oyuncu 7.3 62,905

Vur Emri
2000 Aksiyon Oyuncu 6.4 50,460

Cennetin Ötesi
2000 Dram Oyuncu 5.2 8,903
2000 Gerilim Oyuncu 5.3 2,393

Çifte Tehlike
1999 Suç Oyuncu 6.5 96,334

En Büyük Günah
1999 Suç Oyuncu 6.4 2,012
1999 Suç Oyuncu 5.9 2,762

Sıra Bana Gelmeden
1998 Korku Oyuncu 5.6 25,404
1997 Dram Oyuncu 6.2 176

Sürpriz Babalar
1997 Komedi Oyuncu 5.3 16,536

Saklanan Gerçek
1997 Dram Oyuncu 5.2 172

Başka Bir Dünya
1997 Dram Oyuncu 7.4 36,816
1996 Aksiyon Oyuncu 8.3 1,986
1995 Gerilim Oyuncu 4.9 306
1994 Dram Oyuncu 7.0 21,176

57 Numaralı Yolcu
1992 Aksiyon Oyuncu 5.9 50,853
1992 Komedi Oyuncu 8.5 9,426
1991 Korku Oyuncu 5.2 964

Vahşi Orkide
1989 Dram Oyuncu 4.5 12,964
1986 Komedi Oyuncu 4.8 1,206

Rambo
1982 Aksiyon Oyuncu 7.7 277,080
1982 Dram Oyuncu 8.0 5,259

Huckleberry Finn ve Arkadaşları
1979 Macera Oyuncu 8.1 562

Vahşetin Ötesi
1979 Macera Oyuncu 5.8 2,754
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film