Giriş Kayıt
Brad Greenquist

Brad Greenquist (64)


Oyuncu

Brad Greenquist, 08 Ekim 1959 doğumlu oyuncu.

Annabelle: Kötülüğün Doğuşu (2017), Hayvan Mezarlığı (1989), Across the Hall (2009), Yılanlar (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Ekim 1959
Burcu: Terazi
Boyu: 1.89 m
9.5 (2 Oy)
  • Currently 190/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 64 Korku Oyuncu 4.8 324

Kral Richard: Yükselen Şampiyonlar
2021 62 Biyografi Oyuncu 7.5 135,811
2021 62 Dram Oyuncu 2.9 328

Vahşetin Çağrısı
2020 61 Macera Oyuncu 6.7 56,317
2018 Oyuncu 4.8 178

Annabelle: Kötülüğün Doğuşu
2017 58 Korku Oyuncu 6.5 150,637
2017 58 Belgesel Oyuncu 6.9 615

Gerçeklik
2014 55 Komedi Oyuncu 6.9 6,924
2013 54 Dram Oyuncu 6.2 7,065

Maskeli Süvari
2013 54 Aksiyon Oyuncu 6.4 244,347
2012 53 Dram Oyuncu 6.2 1,129

Aşkın Büyüsü
2011 52 Dram Oyuncu 6.9 120,358
2011 Dram Oyuncu 7.9 130,525
2010 51 Korku Oyuncu 3.8 2,114
2009 50 Gerilim Oyuncu 5.8 4,751
2008 49 Aksiyon Oyuncu 3.6 444

Yılanlar
2008 49 Aksiyon Oyuncu 3.7 662
2007 48 Gerilim Oyuncu 3.4 219
2003 Gizem Oyuncu 7.4 229
2003 44 Aksiyon Oyuncu 4.7 902

Hayaletin Günlüğü
2003 44 Dram Oyuncu 5.4 4,043
2002 43 Aksiyon Oyuncu 4.3 487
2002 43 Dram Oyuncu 5.5 181
2001 42 Biyografi Oyuncu 6.7 105,485

Uzay Yolu: Atılgan
2001 Aksiyon Oyuncu 7.5 58,984

Kayıp Ruhlar
2000 41 Dram Oyuncu 4.8 11,357

Banliyöde Suç ve Ceza
2000 41 Dram Oyuncu 5.8 3,512

Haşin Krallık
2000 Aksiyon Oyuncu 7.0 1,178
1999 40 Dram Oyuncu 7.2 2,024
1997 38 Suç Oyuncu 6.4 10,007
1996 37 Suç Oyuncu 6.2 1,038
1996 Aksiyon Oyuncu 7.1 1,924

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.9 67,614

Üşütük Polisler
1990 31 Aksiyon Oyuncu 4.9 5,188

Hayvan Mezarlığı
1989 30 Korku Oyuncu 6.5 114,858
1987 28 Suç Oyuncu 6.4 6,788
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024