Giriş Kayıt
David Greenlee

David Greenlee (64)


Oyuncu

David Greenlee, 19 Mart 1960 Newport Beach, California, ABD doğumlu oyuncu.

Pijama Partisi Katliamı 3 (1990), (1986) Demir Kartal (1986), (1987) Güzel Ve Çirkin (1987), (1993) Fatal Instinct (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Mart 1960
Doğum Yeri: Newport Beach, California, ABD
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Digimon: İlk Film
2000 40 Animasyon Oyuncu 6.0 7,941
1999 Animasyon Oyuncu 7.4 23,322
1995 35 Dram Oyuncu 6.4 2,693
1995 Dram Oyuncu 6.8 350
1993 33 Komedi Oyuncu 5.7 8,065

Pijama Partisi Katliamı 3
1990 30 Komedi Oyuncu 4.5 3,444

Güzel Ve Çirkin
1987 Suç Oyuncu 7.0 7,865

21. Cadde
1987 Suç Oyuncu 7.2 14,048

Demir Kartal
1986 26 Aksiyon Oyuncu 5.5 15,964
1982 Dram Oyuncu 7.0 4,432
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024