Giriş Kayıt
David Greenan

David Greenan (80)


Oyuncu

David Eastman Greenan, 21 Eylül 1943 Burlington, Vermont, ABD doğumlu oyuncu.

The Guiding Light (1952) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: David Eastman Greenan
Doğum Tarihi: 21 Eylül 1943
Doğum Yeri: Burlington, Vermont, ABD
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1985 Aksiyon Oyuncu 7.8 5,969
1984 41 Korku Oyuncu 5.1 1,618
1978 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.2 17,532
1978 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.7 10,815
1952 Dram Oyuncu 6.5 1,878
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film