Giriş Kayıt
Paolo Graziosi

Paolo Graziosi (84)


Oyuncu

Paolo Graziosi, 25 Ocak 1940 Rimini, İtalya doğumlu oyuncu.

Italian Race (2016), Muhteşem Genç (2014), Bırak Kendini (2017), (2008) Il divo: La spettacolare vita di Giulio Andreotti (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Ocak 1940
Doğum Yeri: Rimini, İtalya
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 82 Biyografi Oyuncu 5.8 98

Üç Aile
2021 81 Komedi Oyuncu 6.4 3,057

Pinokyo
2019 79 Dram Oyuncu 6.3 14,828
2018 78 Dram Oyuncu 5.4 168

Bırak Kendini
2017 77 Komedi Oyuncu 6.0 1,364
2016 76 Dram Oyuncu 7.2 5,659

Muhteşem Genç
2014 74 Biyografi Oyuncu 6.8 3,058
2014 74 Dram Oyuncu 5.9 111
2012 Dram Oyuncu 6.0 68
2012 72 Dram Oyuncu 5.4 171
2010 70 Komedi Oyuncu 6.2 706

Different From Whom
2009 69 Komedi Oyuncu 6.2 1,077
2008 68 Biyografi Oyuncu 7.2 19,071

Giovanna'nın Babası
2008 68 Dram Oyuncu 6.7 1,056
2007 67 Suç Oyuncu 5.2 290
1995 55 Suç Oyuncu 6.9 643
1993 53 Biyografi Oyuncu 6.2 304
1993 53 Dram Oyuncu 6.6 123
1991 51 Dram Oyuncu 7.2 301
1991 51 Dram Oyuncu 6.1 325

Muhteşem Cesetler
1976 36 Suç Oyuncu 7.3 2,810
1969 29 Dram Oyuncu 5.6 244
1968 28 Dram Oyuncu 6.7 280
1967 27 Dram Oyuncu 6.8 455
1966 26 Oyuncu 6.4 61
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film