Giriş Kayıt
Paul Grasshoff

Paul Grasshoff (53)


Oyuncu

Paul Grasshoff, 20 Aralık 1969 Berlin, Almanya doğumlu oyuncu.

Korkunç Havuz (2001) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Aralık 1969
Doğum Yeri: Berlin, Almanya
Diğer Bir İsmi: Paul T. Grasshoff | Thorsten Grasshoff
Burcu: Yay
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Suç Oyuncu 5.6 171
2004 Dram Oyuncu 4.4 197

Korkunç Havuz
2001 32 Korku Oyuncu 4.4 3,017
1998 Dram Oyuncu 4.4 270
1995 Dram Oyuncu 6.2 48
1993 Dram Oyuncu 3.6 243
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023