Giriş Kayıt
Marc Grapey

Marc Grapey (58)


Oyuncu

Marc Grapey, 05 Nisan 1964 Chicago, Illinois, ABD doğumlu oyuncu.

(2009) Yaz Aşkı (2009), (1995) Sen Uyurken (1995), (2016) Keeping Up with the Joneses (2016), (2015) Chicago Med (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Nisan 1964
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Diğer Bir İsmi: Mark Grapey
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Suç Oyuncu 7.4 15,314
2021 Komedi Oyuncu 7.4 2,502
2020 56 Dram Oyuncu 6.3 646
2020 56 Gerilim Oyuncu 6.7 55

İstila Altında
2019 55 Dram Oyuncu 6.0 55,090
2017 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.2 17,141
2016 52 Aksiyon Oyuncu 5.9 64,147
2015 Dram Oyuncu 7.6 26,345

Chicago Polis Departmanı
2014 Aksiyon Oyuncu 8.1 39,622
2014 Aksiyon Oyuncu 7.4 9,060

Ailem İçin
2012 48 Dram Oyuncu 5.7 7,700

Son Bir Vurgun
2009 45 Aksiyon Oyuncu 5.9 1,197

Yaz Aşkı
2009 45 Komedi Oyuncu 6.8 162,598

Çok Fena
2007 43 Komedi Oyuncu 7.6 587,485
2005 Komedi Oyuncu 8.0 7,309

Kumpanya
2003 39 Dram Oyuncu 6.2 6,673
2001 37 Biyografi Oyuncu 6.7 101,278
1998 Komedi Oyuncu 7.3 129,065
1996 32 Komedi Oyuncu 7.0 6,090

Sen Uyurken
1995 31 Komedi Oyuncu 6.8 106,213
1992 28 Komedi Oyuncu 3.5 225
1992 28 Komedi Oyuncu 6.3 1,978
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023