Giriş Kayıt
Calum Grant

Calum Grant


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen

Calum Grant, oyuncu, yapımcı, yönetmen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 Animasyon Oyuncu 8.0 385,930

İyi Bir Dinozor
2015 Animasyon Oyuncu 6.7 128,842

Jurassic Park 4
2015 Aksiyon Çeşitli 6.9 684,362

San Andreas Fayı
2015 Aksiyon Oyuncu 6.1 258,936
2014 Komedi Oyuncu 4.5 415

Başka Söze Gerek Yok
2013 Komedi Çeşitli 7.0 66,676

Usta
2012 Dram Çeşitli 7.1 187,337
2012 Komedi Oyuncu 6.4 56
2011 Aksiyon Oyuncu 8.5 3,380
2011 Aile Oyuncu 5.9 111

Öteki Dünya
2010 Dram Oyuncu 6.5 95,841
2009 Dram Oyuncu 5.5 291
2001 Dram Yapımcı
Yönetmen
Senarist
5.0 755
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film