Giriş Kayıt
Gina Grande

Gina Grande


Gina Grande,

(2006) Ahmaklar (2006), (2003) Ölümle Yaşam Arasında (2003), (2004) Zafer Gecesi (2004), (2006) Teksas Katliamı: Başlangıç (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Çeşitli 7.3 311

Çılgın Çocuklar
2011 Aksiyon Çeşitli 3.5 20,364

Ustura
2010 Aksiyon Çeşitli 6.6 183,156

Av
2010 Aksiyon Çeşitli 6.4 201,212
2010 Biyografi Çeşitli 8.3 25,087

Sallan Yuvarlan
2009 Komedi Çeşitli 6.3 13,220

13. Gün
2009 Korku Çeşitli 5.5 89,916
2008 Dram Çeşitli 7.7 2,523
2008 Suç Çeşitli 7.2 292

Otostopçu
2007 Aksiyon Çeşitli 5.6 38,782

Arayış
2006 Gizem Çeşitli 4.7 11,198

Teksas Katliamı: Başlangıç
2006 Korku Çeşitli 5.9 64,590

Ahmaklar
2006 Macera Çeşitli 6.6 133,366
2006 Komedi Çeşitli 5.4 4,804

Bir Dalavere Öyküsü
2005 Komedi Çeşitli 5.6 5,458

Zafer Gecesi
2004 Aksiyon Çeşitli 7.2 54,655

Alamo
2004 Dram Çeşitli 6.0 18,696

Ölümle Yaşam Arasında
2003 Suç Çeşitli 7.6 102,279

Muhteşem Üçlü
2003 Komedi Çeşitli 7.5 48,805

Yeni Öğrenci
2002 Komedi Çeşitli 5.9 32,164

Çaylak
2002 Dram Çeşitli 6.9 30,135

Çılgın Çocuklar
2001 Aksiyon Çeşitli 5.4 100,601
2001 Western Çeşitli 5.8 239
2000 Aksiyon Çeşitli 2.3 395
2000 Komedi Çeşitli 6.8 30,386
1999 Komedi Çeşitli 6.4 626
1998 Komedi Çeşitli 5.1 7,745
1998 Komedi Çeşitli 6.5 285
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019