Giriş Kayıt
Holliday Grainger

Holliday Grainger


Oyuncu

Holliday Grainger, oyuncu.

Jane Eyre (2011), The Borgias (2011), Strike (2017), Tulip Fever (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Holly Grainger | Holliday Granger
9.6 (18 Oy)
  • Currently 192.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (33)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Suç Oyuncu 8.0 23,354
2019 Komedi Oyuncu 6.0 2,307
2018 Dram Oyuncu 6.5 6,933
2018 Dram Oyuncu 8.0 32,912
2017 Dram Oyuncu 6.2 23,134
2017 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.2 18,935
2017 Suç Oyuncu 7.9 25,174

Kuzenim Rachel
2017 Dram Oyuncu 6.0 21,090
2017 Animasyon Oyuncu 6.6 273
2016 Kısa Metraj Oyuncu 6.7 440

Zor Saatler
2016 Aksiyon Oyuncu 6.7 71,110
2015 Dram Oyuncu 6.3 4,039

Sindirella
2015 Dram Oyuncu 6.9 191,982

Taşkınlar Kulübü
2014 Dram Oyuncu 6.0 24,235
2013 Biyografi Oyuncu 6.4 5,997

Büyük Umutlar
2012 Dram Oyuncu 6.3 13,788
2012 Dram Oyuncu 6.6 107,128

Aşkım Benim
2012 Dram Oyuncu 5.4 19,340
2011 Suç Oyuncu 7.9 54,206
2011 Dram Oyuncu 7.3 93,551
2010 Oyuncu 7.8 2,360
2010 Dram Oyuncu 7.5 629
2010 Dram Oyuncu 7.3 759
2010 Dram Oyuncu 7.1 71
2009 Dram Oyuncu 6.5 1,038
2009 Dram Oyuncu 5.7 3,783
2009 Dram Oyuncu 5.9 1,725
2008 Dram Oyuncu 6.2 113
2007 Komedi Oyuncu 6.2 1,575
2006 Dram Oyuncu 7.1 3,974
2000 Suç Oyuncu 7.9 6,497
2000 Dram Oyuncu 4.7 1,726
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film