Giriş Kayıt
Christine Gouze-Rénal

Christine Gouze-Rénal (87)


Yapımcı

Christine Gouze-Rénal, 30 Aralık 1914 Mouchard, Jura, Fransa doğumlu yapımcı.

Une chambre en ville (1982) yapımıyla biliniyor.

Christine Gouze-Rénal, 25 Ekim 2002 tarihinde (87 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 30 Aralık 1914
Ölüm Tarihi: 25 Ekim 2002
Doğum Yeri: Mouchard, Jura, Fransa
Diğer Bir İsmi: Christine Gouze-Renal
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1998 Dram Yapımcı 5.8 80
1992 78 Yapımcı 6.7 45
1986 72 Dram Yapımcı 6.2 190
1982 68 Dram Yapımcı 6.8 1,615
1978 64 Komedi Yapımcı 5.7 197
1971 57 Suç Yapımcı 5.4 84
1965 51 Macera Yapımcı 4.4 210
1964 50 Gerilim Yapımcı 4.9 258
1964 50 Dram Yapımcı 7.7 3,047

Gizli Hayat
1962 48 Dram Yapımcı 5.6 1,191
1960 46 Müzikal Yapımcı 5.1 20
1959 45 Dram Yapımcı 5.5 348
1956 42 Romantik Yapımcı 5.7 237
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film