Giriş Kayıt
Alfred J. Goulding

Alfred J. Goulding (88)


Yönetmen, Yapımcı

Alfred John Goulding, 26 Ocak 1884 Melbourne, Victoria, Avustralya doğumlu yönetmen, yapımcı.

Erkenci Kus (2018), A Chump at Oxford (1940), Atoll K (1951), Haunted Spooks (1920) gibi yapımlarla biliniyor.

Alfred J. Goulding, 25 Nisan 1972 tarihinde (88 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Alfred John Goulding
Doğum Tarihi: 26 Ocak 1884
Ölüm Tarihi: 25 Nisan 1972
Doğum Yeri: Melbourne, Victoria, Avustralya
Diğer Bir İsmi: Alfred Goulding | Alf Goulding | Alf Gounding
Burcu: Kova
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Yapımcı 7.4 8,787
1951 67 Komedi Yönetmen 5.5 2,091
1940 56 Komedi Yönetmen 7.2 4,056
1933 49 Kısa Metraj Yönetmen 7.3 52
1933 49 Kısa Metraj Yönetmen 6.2 235
1932 48 Kısa Metraj Yönetmen 7.3 80
1920 36 Komedi Yönetmen 6.6 1,334
1919 35 Komedi Yönetmen 6.9 1,092
1919 Komedi Yönetmen 5.6 215
1919 35 Komedi Yönetmen 5.4 68
1919 Komedi Yönetmen 5.1 112
1919 Komedi Yönetmen 6.1 412
1919 Komedi Yönetmen 5.3 246
1918 Komedi Yönetmen 6.4 193
1918 Komedi Yönetmen 6.5 564
1918 Komedi Yönetmen 5.2 51
1918 Komedi Yönetmen 5.6 316
1918 Kısa Metraj Yönetmen 6.1 169
1917 Komedi Yönetmen 6.0 324
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023