Giriş Kayıt
Dominic Gould

Dominic Gould (59)


Oyuncu

Dominic Gould, 19 Eylül 1964 doğumlu oyuncu.

Tout contre Léo (2002), Héroïnes (1997), (1997) İkili Takım (1997), (2015) Le Bureau des Légendes (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Eylül 1964
Diğer Bir İsmi: Dominique Gould
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Dram Oyuncu 6.2 169
2015 Dram Oyuncu 8.7 14,394

Kanunun Kuvveti
2014 50 Aksiyon Oyuncu 7.1 12,340
2013 Macera Oyuncu 8.4 13,156

Kapital
2012 48 Dram Oyuncu 6.5 5,593
2012 Animasyon Oyuncu 8.1 242

Kaçak Renee
2011 47 Belgesel Oyuncu 6.6 163
2011 47 Animasyon Oyuncu 5.9 1,714
2010 46 Gizem Oyuncu 5.3 102
2010 46 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.7 362

Satranç Kraliçesi
2009 45 Dram Oyuncu 6.9 3,197

Güzel İnsan
2008 44 Dram Oyuncu 6.6 8,020
2007 Suç Oyuncu 7.1 89
2006 42 Biyografi Oyuncu 6.5 122,710

Güldürme Beni
2005 41 Komedi Oyuncu 5.3 1,024

Kadın Tuzağı
2004 40 Animasyon Oyuncu 5.9 21,812

İnsanlık Suçu
2003 39 Gerilim Oyuncu 6.2 5,567
2002 38 Dram Oyuncu 5.6 2,698

Kelebek
2002 38 Komedi Oyuncu 7.1 3,321
2002 38 Komedi Oyuncu 6.5 2,584
2002 38 Komedi Oyuncu 6.0 749
2002 38 Dram Oyuncu 7.0 1,123
1999 35 Aksiyon Oyuncu 4.5 925
1998 34 Dram Oyuncu 6.8 2,495
1998 34 Komedi Oyuncu 6.0 2,663
1998 34 Suç Oyuncu 5.1 101
1997 33 Dram Oyuncu 5.6 513

İkili Takım
1997 33 Aksiyon Oyuncu 4.8 36,820

Sekizinci Gün
1996 32 Komedi Oyuncu 7.5 10,116
1996 Dram Oyuncu 5.4 587
1994 30 Aksiyon Oyuncu 4.5 153
1992 28 Kısa Metraj Oyuncu 5.4 29
1991 27 Dram Oyuncu 6.3 133
1991 27 Komedi Oyuncu 6.6 77

he Maid
1991 27 Komedi Oyuncu 5.8 906
1988 24 Dram Oyuncu 5.5 603
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film