Giriş Kayıt
Job Gosschalk

Job Gosschalk (56)


Oyuncu Yönetmeni, Yapımcı, Yönetmen, Casting

Jozef Gosschalk, 07 Eylül 1967 Bergum, Friesland, Hollanda doğumlu oyuncu yönetmeni, yapımcı, yönetmen, casting.

Dogville (2003), Kara Kitap (2006), Avrupalı Jigolo: Deuce Bigalow (2005), Manderlay (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jozef Gosschalk
Doğum Tarihi: 07 Eylül 1967
Doğum Yeri: Bergum, Friesland, Hollanda
Burcu: Başak
Boyu: 1.76 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 49 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.0 214
2016 49 Dram Yönetmen
Senarist
6.5 454
2016 Müzikal Yapımcı 7.3 116
2016 49 Aile Oyuncu Yönetmeni 6.1 123
2015 Komedi Yapımcı 8.3 1,503
2014 Komedi Yönetmen
Yapımcı
7.8 220
2013 46 Dram Casting 5.2 2,216
2013 Dram Yönetmen
Yapımcı
6.9 80
2012 Komedi Yapımcı 8.3 152
2011 44 Dram Yapımcı
Yönetmen
Senarist
Oyuncu Yönetmeni
6.7 902

Siyah Kelebekler
2011 44 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.1 2,357
2011 44 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.7 3,429
2011 Komedi Yönetmen 4.9 19
2010 Dram Oyuncu Yönetmeni
Yapımcı
Senarist
7.4 10
2010 Dram Senarist
Yapımcı
7.2 207
2008 Romantik Yönetmen
Yapımcı
6.7 154
2008 41 Macera Oyuncu Yönetmeni 5.9 1,526
2008 41 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.7 275
2008 41 Suç Oyuncu Yönetmeni 7.1 3,452
2007 Suç Oyuncu Yönetmeni 7.3 1,751
2007 40 Komedi Yapımcı
Oyuncu Yönetmeni
7.0 8,093
2007 40 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.4 782

Kara Kitap
2006 39 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.7 80,762
2006 Komedi Yönetmen
Yapımcı
7.3 308
2006 39 Biyografi Oyuncu Yönetmeni 6.5 442
2006 39 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.2 25,154
2006 39 Oyuncu Yönetmeni 6.8 197
2006 39 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.6 1,237

Derin
2005 38 Dram Casting 6.3 345
2005 38 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.2 25,266

Avrupalı Jigolo: Deuce Bigalow
2005 38 Komedi Oyuncu Yönetmeni 4.7 53,527
2005 38 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.9 156
2005 Suç Oyuncu Yönetmeni 6.8 33
2005 38 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.9 811

Macera Avcıları Afrika'da
2005 38 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.2 469
2005 38 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.1 701
2005 38 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.1 3,575

Sahne Dışı
2005 38 Suç Oyuncu Yönetmeni 6.6 1,282
2005 38 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.4 653
2005 Gerilim Oyuncu Yönetmeni 7.0 230
2004 37 Aile Oyuncu Yönetmeni 4.6 695
2004 37 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.6 1,409
2004 37 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.6 749
2004 37 Macera Oyuncu Yönetmeni 5.6 342
2004 37 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.8 1,195
2004 37 Suç Oyuncu Yönetmeni 6.4 863
2004 37 Suç Oyuncu Yönetmeni 5.2 497

The Preacher
2004 37 Biyografi Oyuncu Yönetmeni 6.7 3,401
2004 37 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.6 1,574
2004 37 Komedi Oyuncu Yönetmeni 4.5 435
2004 37 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.1 2,827
2003 36 Aile Oyuncu Yönetmeni 5.7 1,647
2003 36 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.7 1,348
2003 36 Suç Oyuncu Yönetmeni 8.0 159,318
2003 36 Aile Oyuncu Yönetmeni 6.4 333
2003 36 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.6 278
2003 36 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.4 1,900
2003 36 Kısa Metraj Oyuncu Yönetmeni 6.8 67
2003 36 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.3 2,050
2003 36 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.6 150
2003 36 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.1 662
2002 35 Aile Oyuncu Yönetmeni 6.2 2,364

Dolunay
2002 35 Komedi Oyuncu Yönetmeni 4.2 1,598
2002 35 Gerilim Oyuncu Yönetmeni 6.0 840
2002 35 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.7 257
2002 35 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.3 311
2002 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.8 124

Miyav
2001 34 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.9 5,479
2001 34 Dram Casting 5.1 591
2001 34 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.1 1,693
2001 34 Oyuncu Yönetmeni 6.7 255
2001 34 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.0 521
2001 34 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.5 553
2001 34 Komedi Oyuncu Yönetmeni 4.6 2,684
2001 34 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.0 1,722
2001 34 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.8 395
2001 34 Gerilim Oyuncu Yönetmeni 6.6 278
2001 34 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.3 353
2000 33 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.9 1,096

Leak
2000 33 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 7.0 3,002
1999 32 Biyografi Oyuncu Yönetmeni 6.6 665
1999 32 Komedi Oyuncu 6.5 478
1999 32 Aile Oyuncu Yönetmeni 6.1 224
1999 32 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.3 571

Ufaklık
1999 32 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.5 2,713
1998 31 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.1 1,428
1997 30 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.1 3,109
1996 Komedi Oyuncu 7.7 458
1996 29 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.7 100

Antonia'nın Yazgısı
1995 28 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.4 9,505

Küçük Kızkardeş
1995 28 Komedi Casting 6.9 2,598
1995 28 Dram Casting 6.0 1,342
1994 27 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.7 664
1992 25 Biyografi Oyuncu Yönetmeni 7.5 4,406
1991 24 Kısa Metraj Oyuncu Yönetmeni 7.0 85
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film