Giriş Kayıt
Joseph Gordon-Levitt

Joseph Gordon-Levitt


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen, Senarist

Joseph Gordon-Levitt, oyuncu, yapımcı, yönetmen, senarist.

Başlangıç (2010), Kara Şövalye Yükseliyor (2012), Tetikçiler (2012), Aşkın (500) Günü (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Joey Gordon-Levitt | Joe Gordon-Levitt | Joseph Go
Takma İsmi: Joe
Web Sitesi:
9.6 (221 Oy)
  • Currently 191.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (46)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sosyete Polisi: Axel F
2024 Aksiyon Oyuncu    
2023 Dram Oyuncu 7.3 347
2023 Suç Oyuncu 7.9 42,935

Bıçaklar Çekildi: Gizemli Bir Serüven
2022 Suç Oyuncu 7.3 188,171
2022 Macera Oyuncu 5.1 42,450
2022 Biyografi Oyuncu 7.2 3,986
2021 Animasyon Yapımcı    
2021 Animasyon Oyuncu 7.0 20,847
2021 Komedi Yönetmen
Senarist
Yapımcı
Oyuncu
6.2 1,385
2020 Belgesel Oyuncu    

Proje
2020 Aksiyon Oyuncu 6.0 98,217

Şikago Yedilisi'nin Yargılanması
2020 Dram Oyuncu 7.7 194,274
2020 Bilim-Kurgu Yapımcı    

Bıçaklar Çekildi
2019 Komedi Oyuncu 7.9 779,103
2019 Dram Oyuncu 6.3 33,219
2018 Komedi Oyuncu 6.6 1,845
2018 Belgesel Oyuncu 7.9 1,440

Star Wars: Son Jedi
2017 Aksiyon Oyuncu 6.9 675,320
2017 Aksiyon Oyuncu 7.2 3,225
2016 Biyografi Oyuncu 7.3 163,685
2015 Komedi Oyuncu 6.4 82,778

Tehlikeli Yürüyüş
2015 Macera Oyuncu 7.3 135,913

Diktatörle Görüşme
2014 Aksiyon Oyuncu 6.5 356,458

Günah Şehri: Uğruna Öldürülecek Kadın
2014 Suç Oyuncu 6.5 170,941
2014 Komedi Oyuncu 5.7 318
2014 Müzik
Yapımcı
Oyuncu
Senarist
Yönetmen
Müzik
8.1 1,229

Rüzgâr Yükseliyor
2013 Animasyon Oyuncu 7.8 99,637
2013 Komedi Oyuncu 5.2 655

Kalbim Sende
2013 Komedi Yönetmen
Oyuncu
Senarist
6.5 247,734
2013 Oyuncu 7.2 3,327
2012 Biyografi Oyuncu 7.3 273,461

Zincirsiz
2012 Dram 8.5 1,705,942

Tetikçiler
2012 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
7.4 604,923

Acil Teslimat
2012 Aksiyon Oyuncu 6.5 118,729

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 Aksiyon Oyuncu 8.4 1,836,803
2012 Oyuncu 7.1 768

Şansa Bak
2011 Komedi Oyuncu 7.6 343,642

Oyunun Sonu
2011 Dram 7.1 145,710
2010 Komedi Oyuncu 8.2 25,048

Başlangıç
2010 Aksiyon Oyuncu 8.8 2,565,300
2010 Komedi Oyuncu 5.1 7,628
2010 Dram Oyuncu 6.9 54,201

Aşkın (500) Günü
2009 Komedi Oyuncu 7.7 561,758

G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi
2009 Aksiyon Oyuncu 5.7 215,394
2009 Animasyon Oyuncu 5.7 120,032
2009 Komedi Oyuncu 5.6 6,605
2009 Komedi Oyuncu 6.7 13,884
2009 Kısa Metraj Oyuncu 6.2 119

Şüphe
2008 Dram Oyuncu 5.7 6,678

Vur Ve Öldür
2008 Suç Oyuncu 6.0 22,049

Bloom Kardeşler
2008 Macera Müzik
Oyuncu
6.7 52,679
2008 Aksiyon Oyuncu 6.1 19,224

Görev Uğruna
2008 Dram Oyuncu 6.4 20,914

Gözcü
2007 Suç Oyuncu 7.0 60,655

Asi Gençlik
2005 Suç Oyuncu 7.1 110,361
2005 Talk-Show Oyuncu 5.0 455

Ölmeden Önce
2005 Suç Oyuncu 5.5 6,956

Gençlik Ateşi
2005 Suç Oyuncu 5.5 20,511
2005 Komedi Oyuncu 8.4 11,519

Tenin Gizemi
2004 Dram Oyuncu 7.6 76,721
2003 Komedi Oyuncu 6.6 17,640
2003 Komedi Oyuncu 7.0 18,641
2003 Komedi Oyuncu 6.5 17,505

Define Gezegeni
2002 Animasyon Oyuncu 7.2 133,901
2001 Dram Oyuncu 7.2 10,066
2000 Komedi Oyuncu 5.6 1,469

Karımı Nasıl Doğradım?
2000 Komedi Oyuncu 4.7 3,931

Senden Nefret Etmemin 10 Sebebi
1999 Komedi Oyuncu 7.3 389,137

Korku Bayramı
1998 Korku Oyuncu 5.8 82,339
1997 Talk-Show Oyuncu 2.5 9,574

Jüri
1996 Dram Oyuncu 5.7 20,050
1996 Komedi Oyuncu 8.3 48,268
1996 Komedi Oyuncu 7.8 55,950
1995 Macera Oyuncu 5.3 175
1994 News Oyuncu 3.2 970
1994 Komedi Oyuncu 6.2 34,613
1994 Aksiyon Oyuncu 5.0 1,788
1994 Komedi Oyuncu 5.1 1,660
1993 Komedi Oyuncu 7.0 14,331

Bizi Ayıran Nehir
1992 Dram Oyuncu 7.2 65,829
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,961

Afacan Köpek Beethoven
1992 Komedi Oyuncu 5.7 76,743

Yeni Bir Yaşam
1991 Dram Oyuncu 5.9 471
1991 Dram Oyuncu 7.5 2,148
1989 Dram Oyuncu 5.4 125
1988 Komedi Oyuncu 7.0 46,584
1988 Talk-Show Oyuncu 4.5 2,330
1982 Komedi Oyuncu 7.3 20,435
1981 News Oyuncu 3.6 2,789
1975 Komedi Oyuncu 8.0 52,992
1952 News Oyuncu 4.6 2,477
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film