Giriş Kayıt
Joseph Gordon-Levitt

Joseph Gordon-Levitt


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen, Senarist

Joseph Gordon-Levitt, oyuncu, yapımcı, yönetmen, senarist.

Başlangıç (2010), Kara Şövalye Yükseliyor (2012), Tetikçiler (2012), Aşkın (500) Günü (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Joey Gordon-Levitt | Joe Gordon-Levitt | Joseph Go
Takma İsmi: Joe
Web Sitesi:
9.6 (221 Oy)
  • Currently 191.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (46)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sosyete Polisi: Axel F
2024 Aksiyon Oyuncu    
2023 Dram Oyuncu 7.3 347
2023 Suç Oyuncu 7.9 42,935

Bıçaklar Çekildi: Gizemli Bir Serüven
2022 Suç Oyuncu 7.3 188,171
2022 Macera Oyuncu 5.1 42,340
2022 Biyografi Oyuncu 7.2 3,986
2021 Animasyon Yapımcı    
2021 Animasyon Oyuncu 7.0 20,847
2021 Komedi Yönetmen
Senarist
Yapımcı
Oyuncu
6.2 1,385
2020 Belgesel Oyuncu    

Proje
2020 Aksiyon Oyuncu 6.0 97,984

Şikago Yedilisi'nin Yargılanması
2020 Dram Oyuncu 7.7 193,865
2020 Bilim-Kurgu Yapımcı    

Bıçaklar Çekildi
2019 Komedi Oyuncu 7.9 776,366
2019 Dram Oyuncu 6.3 33,065
2018 Komedi Oyuncu 6.6 1,839
2018 Belgesel Oyuncu 7.9 1,435

Star Wars: Son Jedi
2017 Aksiyon Oyuncu 6.9 673,647
2017 Aksiyon Oyuncu 7.2 3,222
2016 Biyografi Oyuncu 7.3 163,336
2015 Komedi Oyuncu 6.4 82,713

Tehlikeli Yürüyüş
2015 Macera Oyuncu 7.3 135,707

Diktatörle Görüşme
2014 Aksiyon Oyuncu 6.5 355,456

Günah Şehri: Uğruna Öldürülecek Kadın
2014 Suç Oyuncu 6.5 170,695
2014 Komedi Oyuncu 5.7 318
2014 Müzik
Yapımcı
Oyuncu
Senarist
Yönetmen
Müzik
8.1 1,229

Rüzgâr Yükseliyor
2013 Animasyon Oyuncu 7.8 99,249
2013 Komedi Oyuncu 5.2 655

Kalbim Sende
2013 Komedi Yönetmen
Oyuncu
Senarist
6.5 247,416
2013 Oyuncu 7.2 3,327
2012 Biyografi Oyuncu 7.3 273,043

Zincirsiz
2012 Dram 8.5 1,700,830

Tetikçiler
2012 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
7.4 604,026

Acil Teslimat
2012 Aksiyon Oyuncu 6.5 118,592

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 Aksiyon Oyuncu 8.4 1,832,489
2012 Oyuncu 7.1 766

Şansa Bak
2011 Komedi Oyuncu 7.6 343,249

Oyunun Sonu
2011 Dram 7.1 145,034
2010 Komedi Oyuncu 8.2 25,024

Başlangıç
2010 Aksiyon Oyuncu 8.8 2,558,661
2010 Komedi Oyuncu 5.0 7,615
2010 Dram Oyuncu 6.9 54,149

Aşkın (500) Günü
2009 Komedi Oyuncu 7.7 560,001

G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi
2009 Aksiyon Oyuncu 5.7 215,210
2009 Animasyon Oyuncu 5.7 120,032
2009 Komedi Oyuncu 5.6 6,596
2009 Komedi Oyuncu 6.7 13,866
2009 Kısa Metraj Oyuncu 6.2 119

Şüphe
2008 Dram Oyuncu 5.7 6,674

Vur Ve Öldür
2008 Suç Oyuncu 6.0 22,005

Bloom Kardeşler
2008 Macera Müzik
Oyuncu
6.7 52,640
2008 Aksiyon Oyuncu 6.1 19,213

Görev Uğruna
2008 Dram Oyuncu 6.4 20,906

Gözcü
2007 Suç Oyuncu 7.0 60,602

Asi Gençlik
2005 Suç Oyuncu 7.1 110,159
2005 Talk-Show Oyuncu 5.0 448

Ölmeden Önce
2005 Suç Oyuncu 5.5 6,953

Gençlik Ateşi
2005 Suç Oyuncu 5.5 20,467
2005 Komedi Oyuncu 8.4 11,508

Tenin Gizemi
2004 Dram Oyuncu 7.6 76,508
2003 Komedi Oyuncu 6.6 17,622
2003 Komedi Oyuncu 7.0 18,609
2003 Komedi Oyuncu 6.5 17,467

Define Gezegeni
2002 Animasyon Oyuncu 7.2 133,502
2001 Dram Oyuncu 7.2 10,052
2000 Komedi Oyuncu 5.6 1,467

Karımı Nasıl Doğradım?
2000 Komedi Oyuncu 4.7 3,927

Senden Nefret Etmemin 10 Sebebi
1999 Komedi Oyuncu 7.3 387,209

Korku Bayramı
1998 Korku Oyuncu 5.8 82,191
1997 Talk-Show Oyuncu 2.5 9,494

Jüri
1996 Dram Oyuncu 5.7 20,000
1996 Komedi Oyuncu 8.3 48,233
1996 Komedi Oyuncu 7.8 55,849
1995 Macera Oyuncu 5.3 173
1994 News Oyuncu 3.2 962
1994 Komedi Oyuncu 6.2 34,536
1994 Aksiyon Oyuncu 5.0 1,785
1994 Komedi Oyuncu 5.1 1,659
1993 Komedi Oyuncu 7.0 14,320

Bizi Ayıran Nehir
1992 Dram Oyuncu 7.2 65,646
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,947

Afacan Köpek Beethoven
1992 Komedi Oyuncu 5.7 76,623

Yeni Bir Yaşam
1991 Dram Oyuncu 5.9 468
1991 Dram Oyuncu 7.5 2,143
1989 Dram Oyuncu 5.4 125
1988 Komedi Oyuncu 7.0 46,489
1988 Talk-Show Oyuncu 4.6 2,323
1982 Komedi Oyuncu 7.3 20,385
1981 News Oyuncu 3.6 2,777
1975 Komedi Oyuncu 8.0 52,869
1952 News Oyuncu 4.6 2,469
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film