Giriş Kayıt
Stan Gordon

Stan Gordon


Sesler

Stan Gordon, sesler.

Magnum, P.I. (1980), Gloria (1980), Starsky and Hutch (1975), Parent Trap: Hawaiian Honeymoon (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Stanlet Gordon | Stanley P. Gordon
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1989 Aile Sesler 5.9 523
1987 Suç Sesler 6.4 2,145

Kara Şimşek
1982 Aksiyon Sesler 6.9 27,038
1980 Aksiyon Sesler 7.4 19,807
1980 Suç Sesler 7.1 7,501

Şöhret Yolunda
1976 Biyografi Sesler 7.3 4,375
1975 Aksiyon Sesler 7.0 6,595
1968 Belgesel Sesler 7.4 2,794
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,194) The 100 (1,582) La casa de papel (1,400) Mindhunter (1,272) Legion (1,214) Preacher (1,169) Chernobyl (1,097) Yellowstone (1,063) Big Little Lies (994) The Big Bang Theory (965)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019