Giriş Kayıt
Don Gordon

Don Gordon (97)


Oyuncu

Donald Walter Guadagno, 13 Kasım 1926 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu.

1948 yılının Şubat ayında Helen Westcott ile evlendi. 1954 yılının Eylül ayında Nita Talbot ile evlendi. 4 yılın ardından 1958 yılının Nisan ayında boşandılar. 1959 yılının Aralık ayında Bek Nelson ile evlendi. 20 yılın ardından 1979 yılının Mayıs ayında boşandılar. Çiftin 1 çocukları oldu.

Kelebek (1973), Gangsterin kaderi (1968), Omen III (1981), Out of the Blue (1980) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Donald Walter Guadagno
Doğum Tarihi: 13 Kasım 1926
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Donald Gordon
Burcu: Akrep
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Düzenbaz
2013 87 Suç 7.2 500,028
2005 79 Belgesel Oyuncu
7.4 333
1991 65 Komedi Oyuncu 5.3 2,117

Şeytan 3
1990 64 Korku Oyuncu 6.5 38,732
1989 Belgesel Oyuncu 7.2 91

Çapkın
1989 63 Komedi Oyuncu 6.1 5,122

Cehennem Silahı
1987 61 Aksiyon Oyuncu 7.6 276,010

Dedektiflik Bürosu
1982 Macera Oyuncu 7.3 9,945

Kara Şimşek
1982 Aksiyon Oyuncu 6.9 37,523
1982 56 Korku Oyuncu 5.6 4,535
1981 Aksiyon Oyuncu 7.0 6,081

Omen III
1981 55 Korku Oyuncu 5.5 22,614
1980 54 Dram Oyuncu 7.2 3,961

Yangın Kulesi
1974 48 Aksiyon Oyuncu 7.0 48,149
1973 Suç Oyuncu 5.7 172

Kelebek
1973 47 Biyografi Oyuncu 8.0 138,217
1973 47 Suç Oyuncu 6.6 3,291
1972 46 Aksiyon Oyuncu 5.9 1,309
1972 46 Aksiyon Oyuncu 5.4 2,250

San Fransisko Sokakları
1972 Aksiyon Oyuncu 7.3 6,882
1972 46 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.6 1,575
1972 Suç Oyuncu 6.8 1,228
1971 45 Dram Oyuncu 6.1 2,638
1971 Aksiyon Oyuncu 6.8 3,601
1970 44 Western Oyuncu 5.7 754

Bugünün Adamı
1970 44 Dram Oyuncu 5.5 1,372

Gangsterin kaderi
1968 42 Aksiyon Oyuncu 7.4 75,723
1966 Western Oyuncu 7.1 208
1965 Dram Oyuncu 7.4 1,368
1963 Macera Oyuncu 7.6 236
1963 Fantastik Oyuncu 8.2 9,286
1963 Aksiyon Oyuncu 7.7 683
1961 Dram Oyuncu 8.0 499

Alacakaranlık Kuşağı
1959 Dram Oyuncu 9.1 92,931
1959 Suç Oyuncu 8.0 273
1957 31 Aksiyon Oyuncu 5.6 438
1957 Aksiyon Oyuncu 7.9 336
1956 Komedi Oyuncu 8.4 419
1956 30 Biyografi Oyuncu 6.7 1,292
1955 Western Oyuncu 7.4 61
1953 27 Suç Oyuncu 6.8 109
1953 Dram Oyuncu 7.9 357

Kanun ve Nizam
1953 27 Western Oyuncu 6.1 924
1951 25 Komedi Oyuncu 6.0 725
1951 25 Romantik Oyuncu 6.5 691
1951 25 Komedi Oyuncu 6.3 321

Cehennem Köşesi
1951 25 Macera Oyuncu 6.6 2,954

Son Hücüm
1949 23 Aksiyon Oyuncu 7.7 15,780
1948 Dram Oyuncu 7.5 328
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024