Giriş Kayıt
Matthew Goode

Matthew Goode (44)


Oyuncu

Matthew William Goode, 03 Nisan 1978 Exeter, Devon, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Yapay Oyun (2014), Watchmen (2009), Maç Sayısı (2005), Tek Başına Bir Adam (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Matthew William Goode
Doğum Tarihi: 03 Nisan 1978
Doğum Yeri: Exeter, Devon, İngiltere, Birleşik Krallık
Takma İsmi: Goody
Burcu: Koç
Boyu: 1.88 m
8.5 (32 Oy)
  • Currently 170/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (33)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 44 Aksiyon Oyuncu 5.9 8,285
2022 Biyografi Oyuncu 8.7 18,829
2022 44 Animasyon Oyuncu 6.8 12,409

The King's Man: Başlangıç
2021 43 Aksiyon Oyuncu 6.3 150,514
2021 43 Komedi Oyuncu 5.7 3,749
2021 43 Dram Oyuncu 7.3 81
2020 42 Biyografi Oyuncu 6.9 3,940
2020 42 Aile Oyuncu 5.1 1,586

Resmi Sırlar
2019 41 Biyografi Oyuncu 7.3 49,143
2019 41 Dram Oyuncu 7.4 57,943
2018 Dram Oyuncu 7.9 54,373

Edebiyat ve Patates Turtası Derneği
2018 40 Dram Oyuncu 7.3 48,064
2018 Dram Oyuncu 7.2 10,198
2018 40 Komedi Oyuncu 5.7 3,541

Büyük Kötü Tilki ve Diğer Masallar
2017 39 Animasyon Oyuncu 7.4 3,260

Büyük Soygun
2017 39 Suç Oyuncu 5.6 6,378
2017 39 Dram Oyuncu 6.4 6,958
2017 Dram Oyuncu 8.9 37

Müttefik
2016 38 Aksiyon Oyuncu 7.1 159,878
2016 Biyografi Oyuncu 8.6 224,680

Kökler
2016 Dram Oyuncu 7.9 8,105
2015 37 Aksiyon Oyuncu 6.5 100,636

Basınç
2015 37 Dram Oyuncu 5.6 5,614

Yapay Oyun
2014 36 Biyografi Oyuncu 8.0 776,247
2013 35 Dram Oyuncu 7.3 31,539

Lanetli Kan
2013 35 Dram Oyuncu 6.8 110,398
2013 Dram Oyuncu 7.4 2,752
2013 Dram Oyuncu 7.1 7,683
2012 Dram Oyuncu 5.7 5,414
2012 Dram Oyuncu 7.3 5,872

Yanan Adam
2011 33 Dram Oyuncu 6.4 3,932
2010 32 Komedi Oyuncu 6.8 23,719

Aşka Yolculuk
2010 32 Komedi Oyuncu 6.4 106,290
2010 Dram Oyuncu 8.7 209,479
2009 Suç Oyuncu 8.4 77,268

Tek Başına Bir Adam
2009 31 Dram Oyuncu 7.5 113,849
2009 31 Aksiyon Oyuncu 7.6 556,349
2008 30 Dram Oyuncu 6.7 13,214

Gözcü
2007 29 Suç Oyuncu 7.0 59,324

Beethoven'ı Anlamak
2006 28 Biyografi Oyuncu 6.7 13,791

Maç Sayısı
2005 27 Dram Oyuncu 7.6 220,353
2005 27 Komedi Oyuncu 7.3 1,825
2005 Talk-Show Oyuncu 4.9 411
2005 27 Komedi Oyuncu 6.7 33,721
2005 27 Suç Oyuncu 7.4 1,903

Aşkın Peşinde
2004 26 Komedi Oyuncu 6.1 40,057
2003 25 Komedi Oyuncu 6.2 926
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023