Giriş Kayıt
Sylvain Goldberg

Sylvain Goldberg


Yapımcı, Müzisyen, Müzisyen

Sylvain Goldberg, yapımcı, müzisyen, müzisyen.

La forêt (2017), La folle histoire de Max et Léon (2016), Le vélo de Ghislain Lambert (2001), Mon bébé (2019) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Sylvain Golberg
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Komedi Müzik    
2022 Komedi Müzik 5.0 69
2022 Komedi Yapımcı 5.6 9
2021 Komedi Yapımcı 5.6 30
2020 Gerilim Yapımcı    
2020 Komedi Yapımcı 5.8 27
2019 Dram Yapımcı 3.6 328
2019 Savaş Yapımcı 7.5 688
2019 Gerilim Yapımcı 5.6 3,274

Deri Ceket
2019 Komedi Yapımcı 6.6 11,624

Kaçış Oyunu
2019 Korku Yapımcı
Müzik
3.7 1,864
2019 Komedi Müzik 5.0 2,497
2019 Dram Yapımcı 6.8 14,458
2019 Dram Yapımcı 6.0 64
2019 Komedi Yapımcı 5.9 1,623
2019 Komedi Yapımcı 6.1 930
2018 Komedi Yapımcı 5.1 165
2018 Kısa Metraj Yapımcı 6.3 17
2018 Kısa Metraj Yapımcı 6.6 149
2018 Komedi Yapımcı 4.8 7,310
2018 Suç Yapımcı 6.6 98
2017 Aile Yapımcı 6.7 4,831
2017 Suç Yapımcı 7.2 12,800

Yedinci Hayat
2017 Aksiyon Yapımcı 6.8 134,305

Bas Gaza
2017 Aksiyon Yapımcı 5.4 16,417

Demir Yürekli Adam
2017 Aksiyon Yapımcı 6.4 18,377
2017 Kısa Metraj Müzik    
2017 Komedi Yapımcı 4.1 216

Çılgın Ziyaretçiler 3: İhtilal
2016 Komedi Yapımcı 4.6 4,722
2016 Dram Yapımcı 5.2 1,439
2016 Müzik
Müzik
4.9 228
2016 Komedi Yapımcı 6.2 3,306
2016 Komedi Yapımcı 6.1 1,660
2016 Komedi Yapımcı 6.1 2,650
2016 Komedi Yapımcı 5.5 593
2016 Yapımcı 4.5 178
2016 Yapımcı 5.1 765
2016 Komedi Yapımcı 6.0 1,556
2016 Komedi Yapımcı 4.2 875
2015 Komedi Yapımcı 5.5 287
2015 Komedi Yapımcı 5.6 1,599

Maymun Prens
2015 Animasyon Yapımcı 4.9 1,353

Bu Nasıl Boşanma
2015 Komedi Yapımcı 6.0 4,813

İntikam Peşinde
2014 Yapımcı 4.7 154
2014 Dram Yapımcı 6.6 1,010
2014 Dram Yapımcı 6.7 2,033

Ben, Kendim ve Annem
2013 Komedi Yapımcı 6.6 8,042
2013 Dram Yapımcı 6.3 1,337
2013 Dram Yapımcı 4.5 375
2013 Komedi Yapımcı 4.4 770
2012 Komedi Yapımcı
Müzik
6.9 485
2012 Dram Yapımcı 5.1 184

Cinderella 3D
2012 Animasyon Yapımcı 3.7 313

Benim Yolum
2012 Biyografi Yapımcı 6.9 3,165
2011 Komedi Yapımcı 5.1 1,967
2011 Komedi Yapımcı 5.4 452

Bir Mafya Hikayesi
2011 Dram Yapımcı 6.9 8,806
2011 Komedi Yapımcı 4.2 192

Zor Hedef
2010 Aksiyon Yapımcı 6.8 14,630

Çizmeli Kedi
2009 Animasyon Yapımcı 3.1 1,158
2007 Animasyon Yapımcı 6.0 342

Müzik Ve Dans
2004 Müzikal Yapımcı 3.9 226
2004 Suç Yapımcı 6.5 304
2002 Dram Yapımcı 6.1 201

Olga'nın Topuzu
2002 Komedi Yapımcı
Çeşitli
6.7 443
2001 Komedi Yapımcı 6.5 2,416
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024