Giriş Kayıt
Gonzalo Goicoechea

Gonzalo Goicoechea


Senarist, Oyuncu, Yapımcı

Gonzalo Goicoechea Luquin, Oteiza, Navarra, İspanya doğumlu senarist, oyuncu, yapımcı.

El pico (1983), El diputado (1978), Colegas (1982), El pico 2 (1984) gibi yapımlarla biliniyor.

Gonzalo Goicoechea, 07 Şubat 2009 tarihinde (39 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Gonzalo Goicoechea Luquin
Ölüm Tarihi: 07 Şubat 2009
Doğum Yeri: Oteiza, Navarra, İspanya
Diğer Bir İsmi: Gonzalo Goicoetxea | Gonzalo Goikoetxea
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1985 Korku Yapımcı
Senarist
6.2 223
1984 Dram Senarist
Oyuncu
6.4 633
1983 Dram Senarist 6.8 1,193
1982 Dram Senarist 6.5 703
1981 Oyuncu
Senarist
5.3 121
1978 Dram Senarist 6.8 747
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film