Giriş Kayıt
Ruth Goetz

Ruth Goetz (93)


Senarist

Ruth Goodman, 11 Ocak 1908 Philadelphia, Pennsylvania, ABD doğumlu senarist.

Miras (1949), Carrie (1952), Rapsodi (1954), Stage Struck (1958) gibi yapımlarla biliniyor.

Ruth Goetz, 12 Ekim 2001 tarihinde (93 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Ruth Goodman
Doğum Tarihi: 11 Ocak 1908
Ölüm Tarihi: 12 Ekim 2001
Doğum Yeri: Philadelphia, Pennsylvania, ABD
Diğer Bir İsmi: Ruth
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1958 50 Dram Senarist 5.9 778

Rapsodi
1954 46 Dram Senarist 6.2 1,142
1952 44 Dram Senarist 7.3 2,515
1950 Dram Senarist 8.1 164

Miras
1949 41 Dram Senarist 8.1 16,176
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023