Giriş Kayıt
Kevin Goetz

Kevin Goetz


Yönetmen, Yapımcı

Kevin Goetz, yönetmen, yapımcı.

Doğal Yol (2013), İşkence Odası (2015), A Violent Separation (2019), Summer of 8 (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: The Goetz Brothers
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Suç Yönetmen
Yapımcı
5.7 1,998
2016 Komedi Yapımcı 5.5 1,282

İşkence Odası
2015 Dram Yönetmen 4.0 6,896

Doğal Yol
2013 Dram Yönetmen 6.4 11,359
2005 Komedi Çeşitli 7.5 237,123
- Gerilim Yönetmen
Yapımcı
   
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024