Giriş Kayıt
Michael Godere

Michael Godere (48)


Oyuncu, Senarist, Yapımcı

Michael John Goduti, 12 Mart 1976 New Haven, Connecticut, ABD doğumlu oyuncu, senarist, yapımcı.

Are We Not Cats (2016), Loitering with Intent (2014), Take Care (2014), Mercy (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Michael John Goduti
Doğum Tarihi: 12 Mart 1976
Doğum Yeri: New Haven, Connecticut, ABD
Diğer Bir İsmi: Michael Goduti
Burcu: Balık
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Animasyon Oyuncu 5.2 496

Kim Demiş Kötüyüz Diye?
2022 46 Animasyon Oyuncu 6.8 60,531
2021 45 Korku Oyuncu 4.1 1,017
2020 44 Komedi Oyuncu 4.6 426
2019 43 Komedi Oyuncu 5.9 881
2016 40 Komedi Oyuncu 5.8 1,424
2016 40 Gerilim Oyuncu 4.2 3,716
2016 40 Komedi Oyuncu 5.7 869

Kör Nokta
2015 Aksiyon Oyuncu 7.3 79,506
2014 Dram Oyuncu 7.9 49,498
2014 38 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
4.5 890
2014 38 Komedi Oyuncu 6.0 3,342
2014 38 Dram 5.3 561
2011 35 Dram Oyuncu 6.4 878
2010 34 Korku Oyuncu
Senarist
5.1 236
2010 34 Dram 5.0 874
2007 31 Biyografi Oyuncu 6.0 222
2004 28 Dram Oyuncu 5.8 2,001
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film