Giriş Kayıt
Lucio Godoy

Lucio Godoy


Müzisyen, Müzisyen

Lucio Godoy, Paraná, Arjantin doğumlu müzisyen, müzisyen.

Élite (2018), Zoraki Misafir (2011), Güneşli Pazartesiler (2002), Al final del túnel (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Paraná, Arjantin
8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Müzik    
2020 Dram Müzik 6.8 10,675
2019 Gizem Müzik 6.1 1,153
2018 Komedi Müzik 5.7 1,478
2018 Suç Müzik 7.2 90,528
2018 Dram Müzik 6.1 267
2017 Komedi Müzik 7.2 1,623
2017 Dram Müzik 5.3 1,211
2016 Dram Müzik 6.7 12,632
2016 Suç Müzik
Müzik
7.0 15,603
2016 Suç Müzik
Müzik
6.4 2,588

Bir Dilim Aşk
2016 Komedi Müzik 4.5 1,841
2015 Gizem Müzik 6.1 1,061
2014 Komedi Müzik 4.4 459
2013 Dram Müzik 8.1 6,777
2013 Komedi Müzik 6.2 1,159
2013 Dram Müzik 5.8 124

Son
2012 Dram Müzik
Müzik
5.0 3,796
2012 Suç Müzik 5.6 2,157
2011 Suç Müzik 5.8 691
2011 Dram Müzik
Müzik
8.3 11,184
2011 Aksiyon Müzik
Müzik
6.5 10,343

Zoraki Misafir
2011 Komedi Müzik 7.3 19,504
2011 Dram Müzik 7.6 1,111
2010 Dram Müzik 6.7 1,050

Dönüşsüz
2010 Dram Müzik 6.8 1,032
2009 Komedi Müzik 6.4 227
2009 Gerilim Müzik 5.5 408

Gizem
2009 Dram Müzik 6.5 10,670
2009 Romantik Müzik
Müzik
6.3 1,192
2009 Macera Müzik 7.1 72,987
2009 Dram 6.5 301
2008 Komedi Müzik 5.1 390

Horn of Plenty
2008 Komedi Müzik 6.7 365
2008 Dram Müzik 6.4 2,271
2008 Dram Müzik 6.2 115
2007 Komedi Müzik
Müzik
6.6 943
2007 Komedi Müzik
Müzik
5.1 356
2006 Komedi Müzik 4.3 21
2006 Dram Müzik 5.7 1,200

Ayçiçeklerinin Gecesi
2006 Suç 7.1 2,970

Bir Perinin Eğitimi
2006 Dram Müzik 6.2 916
2006 Dram Müzik 5.8 468
2006 Dram Müzik 6.3 425
2005 Dram Müzik 4.8 7,027
2005 Dram Müzik 6.6 325
2005 Komedi Müzik 5.4 1,202

Aura...
2005 Suç Müzik 7.1 14,722

İçimdeki Deniz
2004 Biyografi Müzik 8.0 85,201

Kal, Gitme
2004 Dram Müzik 7.0 8,506
2004 Dram Müzik 6.5 179
2004 Komedi Müzik
Müzik
7.1 3,684

Sonraki Hayatın
2004 Dram Müzik 6.5 831
2003 Gerilim Müzik 5.2 494

Bir Bolşeviğin Zaafı
2003 Dram 6.9 2,363
2003 Dram Müzik 6.1 445

Bensiz Hayatım
2003 Dram Müzik 7.4 25,826

Güneşli Pazartesiler
2002 Komedi Müzik
Müzik
7.5 15,377
2002 Dram Müzik 6.1 305

Bahis
2001 Gerilim Müzik
Müzik
6.8 13,623

Diğerleri
2001 Korku Müzik 7.6 392,702
2001 Komedi Müzik 6.9 698
2000 Komedi Müzik 5.4 149

Annem Hakkında Her Şey
1999 Dram Müzik 7.8 102,745
1999 Romantik Müzik 5.9 2,590
1999 Komedi Müzik 6.4 210

Kelebeklerin Dili
1999 Dram Müzik 7.6 9,736

Kutup Çizgisi Aşıkları
1998 Dram Müzik 7.6 20,199
1998 Komedi Müzik 6.7 492

Çıplak Ten
1997 Dram Müzik 7.3 33,670
1997 Dram Müzik 6.6 1,461

Toprak
1996 Dram Müzik 7.3 4,035

Sırrımın Çiçeği
1995 Dram Müzik 7.0 12,750
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024