Giriş Kayıt
Michael Gladis

Michael Gladis (46)


Oyuncu, Yapımcı

Michael Gladis, 30 Ağustos 1977 Houston, Texas, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

2018 yılının Temmuz ayında Beth Behrs ile evlendi.

Not Safe for Work (2014), Reckless (2014), Feed the Beast (2016), In Security (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Ağustos 1977
Doğum Yeri: Houston, Texas, ABD
Burcu: Başak
Boyu: 1.88 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Suç Oyuncu 6.9 4,593
2022 45 Dram Oyuncu 5.2 219
2022 45 Dram Yapımcı
Oyuncu
3.9 217
2020 Dram Oyuncu 6.0 3,301
2019 Suç Oyuncu 6.6 3,279
2019 Suç Oyuncu 6.5 3,115
2017 40 Komedi Oyuncu 5.3 1,819
2016 Dram Oyuncu 6.7 3,508
2016 Suç Oyuncu 8.1 357,964

Terminator: Yaradılış
2015 38 Aksiyon Oyuncu 6.3 293,356
2014 Dram Oyuncu 6.5 24,868
2014 Suç Oyuncu 7.0 3,382
2014 37 Gerilim Oyuncu 5.8 4,789

Şeytan Düğümü
2013 36 Biyografi Oyuncu 6.1 23,958
2013 36 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
5.1 909
2013 36 Macera Oyuncu 5.6 21,589
2012 Komedi Oyuncu 7.4 26,435
2011 34 Biyografi Oyuncu 6.5 133,861
2011 Aksiyon Oyuncu 8.7 16,711
2010 Komedi Oyuncu 7.4 2,171
2007 Dram Oyuncu 8.7 261,793

Tehlikeli Saatler
2002 25 Dram Oyuncu 6.7 67,619
2001 Suç Oyuncu 7.6 28,007
1999 Aksiyon Oyuncu 8.0 11,502
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film