Giriş Kayıt
Ennio Girolami

Ennio Girolami (78)


Oyuncu

Enio Girolami, 14 Ocak 1935 Rome, Lazio, İtalya doğumlu oyuncu.

Sinbad of the Seven Seas (1989), Quella sporca storia nel west (1968), Killer Crocodile 2 (1990), Cabiria'nın Geceleri (1957) gibi yapımlarla biliniyor.

Ennio Girolami, 16 Şubat 2013 tarihinde (78 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Enio Girolami
Doğum Tarihi: 14 Ocak 1935
Ölüm Tarihi: 16 Şubat 2013
Doğum Yeri: Rome, Lazio, İtalya
Diğer Bir İsmi: Enio Girolami | Ennio Girolamo | Thomas Moore
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2002 67 Dram Oyuncu 6.4 574
1996 Oyuncu 6.7 150
1994 59 Aksiyon Oyuncu 6.1 402
1990 55 Korku Oyuncu 4.4 743
1989 54 Korku Oyuncu 4.7 1,419
1989 54 Fantastik Oyuncu 4.2 1,734
1986 51 Aksiyon Oyuncu 5.0 257
1985 50 Aksiyon Oyuncu 5.2 432
1984 49 Macera Oyuncu 5.5 505
1983 48 Aksiyon Oyuncu 4.6 2,834

Ölümün Sesi
1982 47 Korku Oyuncu 7.0 24,913
1982 47 Komedi Oyuncu 4.6 159
1982 47 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.2 3,655
1981 46 Korku Oyuncu 4.3 2,884
1980 45 Aksiyon Oyuncu 6.0 529
1976 41 Aksiyon Oyuncu 6.8 187
1973 38 Oyuncu 5.0 13
1972 37 Komedi Oyuncu 4.7 57

Bana İntikamcı Derler
1970 35 Western Oyuncu 4.9 146

Babanın Oğlu
1969 34 Komedi Oyuncu 5.2 127
1969 34 Komedi Oyuncu 5.3 27
1968 33 Western Oyuncu 5.0 273
1968 33 Dram Oyuncu 6.5 584
1967 32 Komedi Oyuncu 5.0 102

Hürriyet Fedaileri
1967 32 Aksiyon Oyuncu 5.6 31
1967 32 Western Oyuncu 5.6 330
1967 32 Aksiyon Oyuncu 6.7 1,797

Django, Asi Haydut
1966 31 Western Oyuncu 5.5 477
1966 31 Komedi Oyuncu 3.8 23
1966 31 Komedi Oyuncu 4.2 13
1965 30 Komedi Oyuncu 4.3 25

Gringo, Dağların Belalısı
1965 30 Western Oyuncu 5.1 109
1964 29 Komedi Oyuncu 4.8 36
1964 29 Western Oyuncu 5.4 52
1964 29 Oyuncu 4.8 21
1963 28 Komedi Oyuncu 5.1 16
1963 28 Komedi Oyuncu 6.4 106
1963 28 Komedi Oyuncu 5.8 289
1962 27 Oyuncu 5.6 9
1962 27 Komedi Oyuncu 4.9 12
1962 27 Oyuncu 7.3 33
1962 27 Macera Oyuncu 5.7 313
1961 26 Komedi Oyuncu 5.3 8
1961 26 Komedi Oyuncu 4.8 27
1961 26 Komedi Oyuncu 5.3 12
1960 25 Komedi Oyuncu 5.1 27
1960 25 Komedi Oyuncu 5.2 33
1959 24 Oyuncu 3.8 18
1958 23 Dram Oyuncu    
1958 23 Komedi Oyuncu 6.5 154
1957 22 Komedi Oyuncu 6.2 8

Cabiria'nın Geceleri
1957 22 Dram Oyuncu 8.1 49,761
1956 21 Oyuncu    
1955 20 Komedi Oyuncu 5.4 7

Fâhişeler Pansiyonu
1954 19 Komedi Oyuncu 6.9 265
1954 19 Dram Oyuncu 5.0 87
1953 18 Müzikal Oyuncu 5.5 167
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023