Giriş Kayıt
Rocco Gioffre

Rocco Gioffre


Görsel Efekt, Sanat Bölümü, Oyuncu

Rocco Gioffre, görsel efekt, sanat bölümü, oyuncu.

12 Yıllık Esaret (2013), Kurtlarla Dans (1990), Eve Dönüş (2004), Gremlinler (1984) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Rocco Gloffre
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Macera Oyuncu 5.6 5,932

Baraka
2017 Dram Görsel Efekt 6.3 26,575

Aşıklar Şehri
2016 Komedi Görsel Efekt 8.0 443,385

Uyumsuz Serisi: Yandaş
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 97,000

Hayatın Kıyısında
2015 Dram Görsel Efekt 5.3 16,458

Son Cadı Avcısı
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 87,269

Keşke Burada Olsam
2014 Komedi Görsel Efekt 6.7 35,092
2014 Macera Görsel Efekt 8.2 83,334
2014 Komedi Görsel Efekt 5.3 1,425

12 Yıllık Esaret
2013 Biyografi Görsel Efekt 8.1 583,693

Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı
2013 Macera Görsel Efekt 7.3 277,180

Buraya Kadar
2013 Komedi Görsel Efekt 6.6 363,561

Pi'nin Yaşamı
2012 Macera Görsel Efekt 7.9 541,355

Muppetlar
2011 Komedi Görsel Efekt 7.1 83,174

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 678,936

Kutsal Savaşçı
2011 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 109,096

Taht Oyunları
2011 Aksiyon Görsel Efekt 9.4 1,579,287
2011 Kısa Metraj Görsel Efekt 9.1 12

Turist
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 208,467

Kediler ve Köpekler: Kitty Galore'un İntikamı
2010 Aksiyon Görsel Efekt 4.3 12,775

Son Hava Bükücü
2010 Aksiyon Görsel Efekt 4.1 138,825

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 558,901
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 458,884

Beverly Hills Çuvava
2008 Macera Görsel Efekt 3.8 21,071

Yasak Krallık
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 97,431
2007 Gerilim Görsel Efekt 4.0 316

Ben Efsaneyim
2007 Dram Görsel Efekt 7.2 639,931

Fantastik 4: Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi
2007 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 240,515

Hasat Zamanı
2007 Korku Görsel Efekt 5.6 40,871

Apokalipto
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 272,507
2006 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 117,804
2006 Macera Görsel Efekt 4.9 3,414

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera Görsel Efekt 6.9 343,004
2005 Komedi Görsel Efekt 5.9 899

Riddick Günlükleri
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 205,272
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 231,216

Eve Dönüş
2004 Komedi Görsel Efekt 7.4 201,883

Melekler Amerika'da
2003 Dram Görsel Efekt 8.2 24,576

Terminatör 3: Makinelerin Yükselişi
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 352,974

İsyan
2002 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 297,906

Aydaki Adam
2002 Komedi Görsel Efekt 3.8 23,140

Lanetliler Kraliçesi
2002 Fantastik Görsel Efekt 5.3 49,991

Akrep Kral
2002 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 123,961

Tek
2001 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 85,780

Avalon'un Sisleri
2001 Dram Görsel Efekt 6.9 8,073

Küçük Nicky
2000 Komedi Görsel Efekt 5.3 92,460

Rocky ve Bullwinkle'ın Maceları
2000 Animasyon Görsel Efekt 4.1 18,445

Robot Adam
1999 Dram Görsel Efekt 6.9 103,224
1999 Aile Görsel Efekt 6.6 4,711

Şapşal Kahramanlar
1999 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 59,094

Aşkın Gücü
1998 Dram Görsel Efekt 7.0 96,146

Zoraki Kahramanlar
1998 Macera Görsel Efekt 5.9 14,774
1997 Komedi Görsel Efekt 5.9 8,559

Yeraltı Canavarı 2
1996 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 23,811

Kuşatma Altında 2
1995 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 41,445

İlk Şövalye
1995 Macera Görsel Efekt 5.9 63,828
1995 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 38,674

Şeytan'ın Şovalyesi
1995 Komedi Görsel Efekt 6.7 19,603
1994 Aksiyon Görsel Efekt 4.6 20,926

Dağcı
1993 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 112,305
1993 Aksiyon Görsel Efekt 4.1 42,890
1992 Suç Görsel Efekt 6.1 462
1991 Macera Görsel Efekt 6.0 3,453

Kanca
1991 Macera Görsel Efekt 6.8 216,112

Harley Davidson Ve Marlboro Adam
1991 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 17,249

Şehir Züppeleri
1991 Komedi Görsel Efekt 6.7 44,818

Av 2
1990 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 135,382

Kaçış
1990 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 3,040

Kurtlarla Dans
1990 Macera Görsel Efekt 8.0 222,751
1990 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 76,387

Geçit II
1990 Fantastik Görsel Efekt 4.7 1,659

Harlem Geceleri
1989 Komedi Görsel Efekt 6.1 18,474
1989 Macera Görsel Efekt 5.8 1,677
1987 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 216,449

Annemi Trenden Nasıl Atarım
1987 Suç Görsel Efekt 6.2 31,227
1987 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 2,993
1987 Komedi Görsel Efekt 4.8 8,910
1986 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 9,999

Okula dönüs
1986 Komedi Görsel Efekt 6.6 25,809

Kısa Devre
1986 Komedi Görsel Efekt 6.6 52,375
1986 Komedi Sanat Bölümü 5.3 494
1985 Dram Görsel Efekt 6.4 5,257

Pee-wee'nin Büyük Macerası
1985 Macera Görsel Efekt 7.0 46,836
1985 Aile Görsel Efekt 6.3 11,368
1984 Komedi Görsel Efekt 6.0 453
1984 Macera Görsel Efekt 6.3 12,731
1984 Macera Görsel Efekt 6.4 22,281

Gremlinler
1984 Komedi Görsel Efekt 7.2 179,684
1983 Komedi Görsel Efekt 4.7 3,350

Sevimli Aile Tatilde
1983 Macera Görsel Efekt 7.4 87,801

Alacakaranlık Kuşağı
1983 Fantastik Görsel Efekt 6.5 30,572

Mavi Yıldırım
1983 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 15,395

Bıçak Sırtı
1982 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 8.1 635,886

Mağara Adamı
1981 Komedi Görsel Efekt 5.8 6,633
1981 Müzikal Görsel Efekt 6.5 4,683
1980 Komedi Görsel Efekt 7.3 97,912

Uzay Yolu
1979 Macera Görsel Efekt 6.4 75,560

Üçüncü Türden Yakınlaşmalar
1977 Dram Görsel Efekt 7.6 169,119
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019