Giriş Kayıt
Tabitha St. Germain

Tabitha St. Germain (54)


Oyuncu

Tabitha St. Germain, 30 Ekim 1964 Boston, Massachusetts, ABD doğumlu oyuncu.

Martin Mystery (2003), My Little Pony: Arkadaşlık Oyunları (2015), Barbie Periler Ülkesi: Gökkuşağının Sihri (2007), Sihirli Balerin (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Ekim 1964
Doğum Yeri: Boston, Massachusetts, ABD
Diğer Bir İsmi: Paulina Gillis | Pauline Gillis | Kitanou St. Germ
Takma İsmi: Paulina Gillis
Burcu: Akrep
Web Sitesi:
Boyu: 1.57 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Oyuncu 7.2 315

My Little Pony Filmi
2017 53 Animasyon Oyuncu 6.1 5,234
2016 52 Animasyon Oyuncu 6.5 889

Ratchet ve Clank
2016 52 Animasyon Oyuncu 5.6 9,129
2016 Animasyon Oyuncu 5.8 239

My Little Pony: Arkadaşlık Oyunları
2015 51 Animasyon Oyuncu 6.6 1,316

Barbie: Prenses'in Süper Gücü
2015 51 Animasyon Oyuncu 5.7 604
2014 Animasyon Oyuncu 7.2 229
2014 50 Animasyon Oyuncu 6.9 2,299

Barbie ve Sihirli Dünyası
2014 50 Animasyon Oyuncu 5.8 856
2014 Animasyon Oyuncu 7.5 182

Barbie: Prenses Denizkızı
2014 50 Animasyon Oyuncu 6.3 704

Barbie ve Kız Kardeşleri At Binicilik Okulu
2013 49 Animasyon Oyuncu 6.3 612
2013 Animasyon Oyuncu 5.7 224

Barbie Mariposa ve Peri Prenses
2013 49 Animasyon Oyuncu 6.1 710

Uzay Postası
2013 Animasyon Oyuncu 7.2 53

Sihirli Balerin
2013 49 Animasyon Oyuncu 5.6 1,128
2013 49 Animasyon Oyuncu 6.2 4,394
2012 Aile Oyuncu 6.7 39
2012 48 Belgesel Oyuncu 5.7 1,491
2012 Animasyon Oyuncu 6.0 638
2012 Animasyon Oyuncu 6.3 764

Barbie Denizkızı Hikayesi 2
2012 48 Animasyon Oyuncu 6.0 1,082

Barbie: Prenses Okulu
2011 47 Aile Oyuncu 6.4 1,585

Muhteşeme Yolculuk
2011 Animasyon Oyuncu 5.5 53
2011 Animasyon Oyuncu 7.0 423
2010 46 Animasyon Oyuncu 5.6 36

My Little Pony: Arkadaşlık Sihirlidir
2010 Animasyon Oyuncu 7.6 18,001

Barbie Moda Masalı
2010 46 Animasyon Oyuncu 6.2 1,391
2010 Aksiyon Oyuncu 7.9 1,631

Barbie: Denizkızı Hikayesi
2010 46 Animasyon Oyuncu 6.2 1,683

Barbie ve Üç Silahşörler
2009 45 Animasyon Oyuncu 6.0 1,916

Barbie Parmak Kız
2009 45 Animasyon Oyuncu 5.7 1,152

Demir Adam: Zırhlı Maceraları
2008 Animasyon Oyuncu 6.5 2,613

The Nutty Professor 2
2008 44 Animasyon Oyuncu 5.2 295

Barbie'nin Yeni Yıl Hikâyesi
2008 44 Animasyon Oyuncu 6.3 1,593

Coop Kat'e Karşı
2008 Animasyon Oyuncu 6.0 2,073

Barbie: Mariposa ve Kelebek Peri Dostları
2008 44 Animasyon Oyuncu 5.9 1,675
2008 Animasyon Oyuncu 6.6 583
2007 43 Animasyon Oyuncu 2.9 2,207
2007 Animasyon Oyuncu 8.1 1,882
2007 43 Animasyon Oyuncu 7.8 13,346

Barbie Periler Ülkesi: Gökkuşağının Sihri
2007 43 Animasyon Oyuncu 6.0 1,446

Ölüm Defteri
2006 Animasyon Oyuncu 9.0 190,976

Zamanda Sıçrayan Kız
2006 42 Animasyon Oyuncu 7.8 53,418

Barbie'nin Günlüğü
2006 42 Animasyon Oyuncu 5.5 1,369
2006 Animasyon Oyuncu 8.0 9,853

Barbie Mermaidia Yolculuğu
2006 42 Animasyon Oyuncu 6.1 2,111
2006 Aksiyon Oyuncu 8.4 2,025
2005 41 Animasyon Oyuncu 8.3 1,564
2005 41 Animasyon Oyuncu 8.4 2,377
2005 41 Animasyon Oyuncu 5.8 1,016
2005 41 Animasyon Oyuncu 6.8 399

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.5 356,379

Geçmişin Peşinde
2005 41 Dram Oyuncu 6.6 6,258
2005 41 Animasyon Oyuncu 6.2 561

Barbie Periler Ülkesinde
2005 41 Animasyon Oyuncu 5.9 2,557

Bionicle 2: Macera Devam Ediyor
2004 40 Animasyon Oyuncu 6.0 1,329
2003 Animasyon Oyuncu 7.4 1,777
2003 39 Animasyon Oyuncu 6.8 634
2003 Animasyon Oyuncu 7.0 312
2003 Animasyon Oyuncu 7.8 2,041
2003 Aksiyon Oyuncu 7.0 1,115

Afacan Dennis Hız Kontrolünde
2002 38 Macera Oyuncu 5.1 119
2001 Animasyon Oyuncu 6.9 573
2001 Animasyon Oyuncu 6.2 116
2001 Animasyon Oyuncu 7.3 356
2000 36 Animasyon Oyuncu 4.7 829
2000 Animasyon Oyuncu 7.9 13,214
2000 36 Animasyon Oyuncu 5.9 5,371

Sabrina'nın Maceraları
1999 Animasyon Oyuncu 5.9 2,919
1999 Animasyon Oyuncu 7.1 202
1998 Komedi Oyuncu 6.1 1,515
1997 Animasyon Oyuncu 7.4 228
1994 Macera Oyuncu 8.0 5,641
1989 Animasyon Oyuncu 7.3 6,224
1988 Animasyon Oyuncu 6.1 2,703
1988 Animasyon Oyuncu 6.6 198
1987 Animasyon Oyuncu 6.1 341
1986 Animasyon Oyuncu 8.1 808
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,766) Mindhunter (1,891) The 100 (1,874) La casa de papel (1,742) Preacher (1,584) Legion (1,575) The Terror (1,490) Chernobyl (1,278) Big Little Lies (1,250) The Big Bang Theory (1,228)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019