Giriş Kayıt
Sidney Gilliat

Sidney Gilliat (86)


Senarist, Yapımcı, Yönetmen, Oyuncu

Sidney Gilliat, 15 Şubat 1908 Edgeley, Stockport, Cheshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu senarist, yapımcı, yönetmen, oyuncu.

Kaybolan Kadın (1938), Jamaica Hanı (1939), Green for Danger (1946), Night Train to Munich (1940) gibi yapımlarla biliniyor.

Sidney Gilliat, 31 Mayıs 1994 tarihinde (86 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 15 Şubat 1908
Ölüm Tarihi: 31 Mayıs 1994
Doğum Yeri: Edgeley, Stockport, Cheshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: S. Gilliat | Sydney Gilliat | Sidney Gilliatt
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1979 71 Aksiyon Senarist 6.0 3,010
1972 64 Suç Yönetmen
Senarist
Yapımcı
6.0 2,430
1966 58 Komedi Yönetmen
Senarist
Çeşitli
5.8 1,162
1962 54 Komedi Yönetmen
Yapımcı
6.6 1,420
1959 51 Komedi Yönetmen
Senarist
Yapımcı
Oyuncu
6.2 385
1959 51 Komedi Yapımcı 6.7 297
1957 49 Suç Senarist
Yapımcı
Yönetmen
6.8 875
1956 48 Komedi Senarist
Yapımcı
7.1 2,362
1955 47 Komedi Senarist
Yapımcı
6.8 931
1954 46 Komedi Senarist
Yapımcı
6.7 2,943
1953 45 Biyografi Yönetmen
Senarist
Yapımcı
6.9 271

İtiraf Dakikası
1952 44 Dram Yapımcı 6.9 376
1951 43 Komedi Yapımcı 5.8 411
1950 42 Dram Yönetmen
Senarist
Yapımcı
7.0 829
1950 42 Komedi Yapımcı 7.2 1,892
1948 40 Dram Yönetmen
Senarist
Yapımcı
6.9 464
1946 38 Suç Yapımcı
Senarist
Yönetmen
7.4 5,648
1946 38 Dram Senarist
Yapımcı
7.0 1,795
1945 37 Dram Yönetmen
Senarist
Yapımcı
Oyuncu
6.6 391
1945 37 Dram Yönetmen
Senarist
6.5 692
1944 36 Komedi Senarist 6.5 514
1943 35 Dram Yönetmen
Senarist
6.8 1,112
1942 34 Biyografi Senarist 6.8 446
1941 33 Komedi Senarist 6.5 520
1940 32 Gerilim Senarist 7.2 5,647
1940 32 Suç Senarist 6.8 352

Jamaica Hanı
1939 31 Macera Senarist 6.3 11,244

Kaybolan Kadın
1938 30 Komedi Senarist 7.7 57,446
1938 30 Dram Senarist 6.6 1,368
1932 24 Macera Senarist 6.6 598
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film