Giriş Kayıt
Sidney Gilliat

Sidney Gilliat (86)


Senarist, Yapımcı, Yönetmen, Oyuncu

Sidney Gilliat, 15 Şubat 1908 Edgeley, Stockport, Cheshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu senarist, yapımcı, yönetmen, oyuncu.

Kaybolan Kadın (1938), Jamaica Hanı (1939), Green for Danger (1946), Night Train to Munich (1940) gibi yapımlarla biliniyor.

Sidney Gilliat, 31 Mayıs 1994 tarihinde (86 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 15 Şubat 1908
Ölüm Tarihi: 31 Mayıs 1994
Doğum Yeri: Edgeley, Stockport, Cheshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: S. Gilliat | Sydney Gilliat | Sidney Gilliatt
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1979 71 Aksiyon Senarist 6.0 2,827
1972 64 Suç Yönetmen
Senarist
Yapımcı
6.0 2,134
1966 58 Komedi Yönetmen
Senarist
Çeşitli
5.8 1,063
1962 54 Komedi Yönetmen
Yapımcı
6.6 1,305
1959 51 Komedi Yönetmen
Senarist
Yapımcı
Oyuncu
6.2 361
1959 51 Komedi Yapımcı 6.7 280
1957 49 Suç Senarist
Yapımcı
Yönetmen
6.8 740
1956 48 Komedi Senarist
Yapımcı
7.1 2,052
1955 47 Komedi Senarist
Yapımcı
6.9 891
1954 46 Komedi Senarist
Yapımcı
6.7 2,730
1953 45 Biyografi Yönetmen
Senarist
Yapımcı
6.9 241

İtiraf Dakikası
1952 44 Dram Yapımcı 6.9 342
1951 43 Komedi Yapımcı 5.9 380
1950 42 Dram Yönetmen
Senarist
Yapımcı
7.0 733
1950 42 Komedi Yapımcı 7.2 1,767
1948 40 Dram Yönetmen
Senarist
Yapımcı
6.9 422
1946 38 Suç Yapımcı
Senarist
Yönetmen
7.4 5,149
1946 38 Dram Senarist
Yapımcı
7.0 1,618
1945 37 Dram Yönetmen
Senarist
Yapımcı
Oyuncu
6.6 371
1945 37 Dram Yönetmen
Senarist
6.5 642
1944 36 Komedi Senarist 6.5 490
1943 35 Dram Yönetmen
Senarist
6.8 985
1942 34 Biyografi Senarist 6.8 416
1941 33 Komedi Senarist 6.5 484
1940 32 Gerilim Senarist 7.2 5,217
1940 32 Suç Senarist 6.8 313

Jamaica Hanı
1939 31 Macera Senarist 6.3 10,436

Kaybolan Kadın
1938 30 Komedi Senarist 7.8 53,687
1938 30 Dram Senarist 6.6 1,296
1932 24 Macera Senarist 6.6 526
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023