Giriş Kayıt
Grant Gillespie

Grant Gillespie


Oyuncu

Grant Gillespie, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kingsman: Altın Çember
2017 Aksiyon Oyuncu 6.8 236,490

Florence
2016 Biyografi Oyuncu 6.8 45,571
2015 Biyografi Oyuncu 6.6 9

Aya Yakın
2014 Komedi Oyuncu 6.9 3,607
2012 Dram Oyuncu 7.4 198
2008 Dram Oyuncu 6.2 324
2006 Kısa Metraj Oyuncu    
2000 Dram Oyuncu 4.9 953
1999 Dram Oyuncu 5.7 1,549
1986 Dram Oyuncu 6.0 2,278
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019